Canq7
Gold Üye
daha kontrol edilmemiş olabilir.bunda niye çalışıyor etiketi yok?
daha kontrol edilmemiş olabilir.bunda niye çalışıyor etiketi yok?
olum ne deşik bi modelsin adını emeği geçenlere eklemişim her yazımda sana bi hakaret ettim mi ben yokmuş bizden almış yorumlarda da benden hızlı cıktını belirtmişim seninkiyle aynı bile deil sondaki yaptığım themida daha ne işe yaradını bildin yok lütfen kardeşim saygılı olalım ortada bi emek var işine gelmiyorsa yorum yapıp hakaret etme onuda gectim adını zaten eklemişiz ? daha ne diyorsun ne ceşit bi modelsin polemik yaratma işine bak tamam herşey sen yaptın tek reverser herşey bilen sensinmaymun gibi bizim geçtiğimiz ve temizlediğimiz dosyaların üstüne themida basıp tekrar paylaşmaya çalıştığı için xD
lütfen değerli kardeşim daha themida nasıl çalıştını bilmiyorsun ne koruması nasıl bunu yazabiliyorsun? dosya ana boyutu 80mb bu 49mb ? tebrik ederim seni cok bilgilisinthemidanın dosya boyutu azalttığı nerde görülmüş
öncelikle tebriğin için teşekkürler. dosya boyutu küçük olunca azaltmıyor. onu kastettimlütfen değerli kardeşim daha themida nasıl çalıştını bilmiyorsun ne koruması nasıl bunu yazabiliyorsun? dosya ana boyutu 80mb bu 49mb ? tebrik ederim seni cok bilgilisin
ürün zaten sadece color aimbot yorum kasmak icin konumu kirletme repledim seniçalışmıyor sadece aimbot var.d
yorum kasmıyorum? + o özellikler boşuna mı duruyo ben nerden biliyim sadece color aimbot olduğunu aptal aptal konuşmaürün zaten sadece color aimbot yorum kasmak icin konumu kirletme repledim seni