F4TiH
Emekli Mod
HayırHile detected mi ?*
HayırHile detected mi ?*
hello, what exactly is the error?my cheese auto close
KNK YAPAMADIM BEN SANA BI YERDEN TW ATSAM YAPABILIRMISNRica ederim talimatları ve ayarları eksiksiz yapıldığında sorunsuz çalışıyor
Cgfiles dosyanın içini komple sil arkaplanda çalışan uygulamayı kapat yeniden dene
KNK YAPAMADIM BEN SANA BI YERDEN TW ATSAM YAPABILIRMISN
C:\CG_Files girin ve herşeyi silin Görev yöneticisinden arkapalnda çalışan exeyi kapatıp yeniden deneyinLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hata budur Windows 10 kulanıyoruz...
Hileyi yeniden çalıştırın sesli uyarı verecek bazen bir kac saniye gecikiyor sorun devam ederse oyuna girdikden sonra çalıştırın şuan kontrol ettim bir sıkıntı yok çalışıyor.Arkadaşıma önerdim onda TMM yazın falan geldi Ancak oyun açıldığında MB4 MB5 Tuşuna basmamıza rağmen hiç bişey olmadı Pencerelide denedik
şu cg files dediğiniz dosya bende yok tüm diskleri tarattım ama harbiden yok ayriyetten mouse input hatasını alıyorumC:\CG_Files girin ve herşeyi silin Görev yöneticisinden arkapalnda çalışan exeyi kapatıp yeniden deneyin
Hileyi yeniden çalıştırın sesli uyarı verecek bazen bir kac saniye gecikiyor sorun devam ederse oyuna girdikden sonra çalıştırın şuan kontrol ettim bir sıkıntı yok çalışıyor.
cg_files girdim herşeyi sildim görev yöneticisinden exeyi kapatıp tekrar açtım denedim yine aynı hata mouseInput ve çince yazılarC:\CG_Files girin ve herşeyi silin Görev yöneticisinden arkapalnda çalışan exeyi kapatıp yeniden deneyin
Hileyi yeniden çalıştırın sesli uyarı verecek bazen bir kac saniye gecikiyor sorun devam ederse oyuna girdikden sonra çalıştırın şuan kontrol ettim bir sıkıntı yok çalışıyor.