Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KNK YAPAMADIM BEN SANA BI YERDEN TW ATSAM YAPABILIRMISN

Hata budur Windows 10 kulanıyoruz...
C:\CG_Files girin ve herşeyi silin Görev yöneticisinden arkapalnda çalışan exeyi kapatıp yeniden deneyin
Arkadaşıma önerdim onda TMM yazın falan geldi Ancak oyun açıldığında MB4 MB5 Tuşuna basmamıza rağmen hiç bişey olmadı Pencerelide denedik
Hileyi yeniden çalıştırın sesli uyarı verecek bazen bir kac saniye gecikiyor sorun devam ederse oyuna girdikden sonra çalıştırın şuan kontrol ettim bir sıkıntı yok çalışıyor.

C:\CG_Files girin ve herşeyi silin Görev yöneticisinden arkapalnda çalışan exeyi kapatıp yeniden deneyin

Hileyi yeniden çalıştırın sesli uyarı verecek bazen bir kac saniye gecikiyor sorun devam ederse oyuna girdikden sonra çalıştırın şuan kontrol ettim bir sıkıntı yok çalışıyor.
şu cg files dediğiniz dosya bende yok tüm diskleri tarattım ama harbiden yok :D ayriyetten mouse input hatasını alıyorum

cg_files girdim herşeyi sildim görev yöneticisinden exeyi kapatıp tekrar açtım denedim yine aynı hata mouseInput ve çince yazılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt