Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ee knk oyun vıdeosunu da cekeydın buraya kadar sorun yok oyunda hıle menusu gelmıyo
Oyunda hile menüsü yok config.dosyasından ayarlarınızı yapıyorsunuz meşgul olduğum için video cekemedim cektiğim video ayrıca masueınput hatası alanlar için

tamam reis aynı ekran bizde de geliyor ama oyun içinde her hangi bir etkileşim malesef yok oyun içinde çalışmıyor hile

maleseff çalışmıyor

dosya gizli dosya
gizli dosyaları görmeyi aç klasöru bulursun
sonunda doğru şeyi söyleyen birisi çıktı teşekkürler

Oyunda hile menüsü yok config.dosyasından ayarlarınızı yapıyorsunuz meşgul olduğum için video cekemedim cektiğim video ayrıca masueınput hatası alanlar için
hıle odaklanmıyo knk kafaya onu nasıl yapcaz confıge yazmamız gereken kodları yazarmısn

hıle odaklanmıyo knk kafaya onu nasıl yapcaz confıge yazmamız gereken kodları yazarmısn
Config ayarları benim pcme göre ayarlı görüntü yarlarını fov ayarlarını sens ayarlarını kendine göre yap fov ayarlarını düşürdükçe sabitlenecektir.

arkadaşlar eksik anlatımdan dolayı hiç birimiz yapamamamışızz....." toggle key = MB4 ; Tus atamasi [MB4]" mouse 4. tusuna atanmıs ayalarrı yaparsanız güzel bir şekilde çalıştırırsınız

Eline sağlık
arkadaşlar eksik anlatımdan dolayı hiç birimiz yapamamamışızz....." toggle key = MB4 ; Tus atamasi [MB4]" mouse 4. tusuna atanmıs ayalarrı yaparsanız güzel bir şekilde çalıştırırsınız
Anlatır mısın ne yani?

ayarlamasınız güzel bir şekilde yapabilen var mı varsa paylaşabilir mi acaba
Eline sağlık

Anlatır mısın ne yani?
kardeş farenin yanındaki küçük tuşlar var onlara bas ses çıkıyor zaten doğru tusa basınca ama hile ayarlamaları değerleri sanırım her pc de farklı farklı bu yüzden kafaya odaklanmıyor bende
Config ayarları benim pcme göre ayarlı görüntü yarlarını fov ayarlarını sens ayarlarını kendine göre yap fov ayarlarını düşürdükçe sabitlenecektir.
ayarları düşürdükçe daha kötü oldu :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt