ByExec
Banned
- İletişim
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bizde keşke çalışmasaydı dedik xD
eheheheh
Bizde keşke çalışmasaydı dedik xD
çalısmıyor konu calısıyor gozukuyor ne ısCrâck Date ~ 14.08.2023
Crâcked By ~ LOLSHAN
Cheat Base/Source ~ Github (Pasted)
Protectors ~ VMP + .NET Reactor + Custom Str Encrypt [UnPacked/DeVirted] : Lisans Kontrolleri [Hepsi silindi] : Cloud Sistemi [Artık local]
(Arduino gerekmez)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir/Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Auth'ları tamamen amatör işiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(Driver için ekstraLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediryazmam gerekti çünkü Cloud)
Anti-Debug'un kendine hayrı yokLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ama Anti-VM dillere destan hahaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bypass ise mükemmel (Popişiyle yapmış)Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Gelişmek için dll ile çalışmak isteyen arkadaşlar olursa UnCracked Dll aşağıda paylaştım
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir/Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Driver kurması bile yeterli ban yemeniz için kullanıcak arkadaşlara bilgilendirme geçebilir misin konu altına @LOLSHAN
Paste diye her yerde yazıyorum zaten, hala UD olduğunu düşünüyorlarsa yapacak bir şey yok.Paste hile çok götürmez. Zaten DT oldu diye biliyorum.
Bu hangi translateyi kullanıyor aqhi! Bilgisayarımı yeniden başlatmak zorunda kalmadan bunu kullanmamın bir yolu var mı?
Bypass umurumda değil çünkü zaten kendime ait bir bypassım var
sadece özellikleri deneyimlemek istiyorum
Thanks
google thưa ngài! ^^ thưa ôngBản dịch này sử dụng bản dịch nào?