perspekTIF
Uzman Üye
DT Demedik knk çalışmıyor hile daha yeni denedim dün çalışıyordu güncellemeden sonra çalışmıyorÇalışan Crâck'i neden DT olduğu için Çalışmıyor olarak işaretlesin?
DT Demedik knk çalışmıyor hile daha yeni denedim dün çalışıyordu güncellemeden sonra çalışmıyorÇalışan Crâck'i neden DT olduğu için Çalışmıyor olarak işaretlesin?
knk 4 ay bekle kalkar spoofersizbanlatıyor kullanmayan van 152 hwid attı nasıl kaldıracam spoofersiz acil yardım
baska cozum yoqkmuknk 4 ay bekle kalkar spoofersiz
spoof satın alabilirsin başka türlü kaldıramazsın ya 4 ay beklemen gerek yada spoofbaska cozum yoqkmu
neyi kaldırcan agam banmı yedinnasıl kaldırıcam ben bunu komple aga
hacı valo zaten secure boot ile açılıyor kapayın yazıo kurulumdaCrâck Date ~ 14.08.2023
Crâcked By ~ LOLSHAN
Cheat Base/Source ~ Github (Pasted)
Protectors ~ VMP + .NET Reactor + Custom Str Encrypt [UnPacked/DeVirted] : Lisans Kontrolleri [Hepsi silindi] : Cloud Sistemi [Artık local]
(Arduino gerekmez)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir/Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Auth'ları tamamen amatör işiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(Driver için ekstraLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediryazmam gerekti çünkü Cloud)
Anti-Debug'un kendine hayrı yokLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ama Anti-VM dillere destan hahaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bypass ise mükemmel (Popişiyle yapmış)Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Gelişmek için dll ile çalışmak isteyen arkadaşlar olursa UnCracked Dll aşağıda paylaştım
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir/Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Paste hile çok götürmez. Zaten DT oldu diye biliyorum.Kaç maç götürüyor?