- İletişim
Ben yoktum kanka ben mi açtım konuyuEn başta satış yaparken bunları bilmiyor muydun? O zaman en başta epvpde açsaydin konunu?
Ben yoktum kanka ben mi açtım konuyuEn başta satış yaparken bunları bilmiyor muydun? O zaman en başta epvpde açsaydin konunu?
o zaman konuşmucanBen yoktum kanka ben mi açtım konuyu
Kes sesini sen konuşma senin hilen çok güzelse kendi önüne bak hilem kötüyse pardon ama senin nerene batıyor? Zorla verip kullan mı diyoruz git sen pasteni kullan istersen de sat biz sana mı karışıyoruz sen hayırdır?hile iyi olsa kırılmıcak olay bu dostum kötü hilen ile sinirlenme.
DC gelsene sen yarın seninle bi güzel konuşalım sesdeo zaman konuşmucan
pasteni diyorsun senin internal yapman için 40 fırın ekmek yemen lazım daha :/Kes sesini sen konuşma senin hilen çok güzelse kendi önüne bak hilem kötüyse pardon ama senin nerene batıyor? Zorla verip kullan mı diyoruz git sen pasteni kullan istersen de sat biz sana mı karışıyoruz sen hayırdır?
DC gelsene sen yarın seninle bi güzel konuşalım sesde
Ulan olum githubdan bulduğunuz şeyleri pasteleyerek rezalet ötesi bir şey ortaya koymuşsunuz zaten o kadar rezilki insanın çalıştırınca oynayası kalmıyor espnin gösterdiği yerle adamın olduğu yerin alakası yok gidin çalışında gelin bidahakineKes sesini sen konuşma senin hilen çok güzelse kendi önüne bak hilem kötüyse pardon ama senin nerene batıyor? Zorla verip kullan mı diyoruz git sen pasteni kullan istersen de sat biz sana mı karışıyoruz sen hayırdır?
DC gelsene sen yarın seninle bi güzel konuşalım sesde
Tamam kanka peki bundan sana NE?pasteni diyorsun senin internal yapman için 40 fırın ekmek yemen lazım daha :/
Gelmicez merak etme rezil de sensin git pastele aynısı mı olcak çalışcak mı görelim millete laf atarken kolay icraatle gel banaUlan olum githubdan bulduğunuz şeyleri pasteleyerek rezalet ötesi bir şey ortaya koymuşsunuz zaten o kadar rezilki insanın çalıştırınca oynayası kalmıyor espnin gösterdiği yerle adamın olduğu yerin alakası yok gidin çalışında gelin bidahakine
videoyu görünce 3 yıl verdimTamam kanka peki bundan sana NE?
NEDEN işini yapmıyorsun başkasının işine karoşıyorsun ben ekmeğimi yerim internalimi yaparım seni de ilgilendirmez.
Tamam sus artık pasteci reflex seninle daha fazla polemiğe giremem parmaklarıma yazık git sen paste internalinle hava atmaya devam et rezi rüsva cgnin yüz karası lamer seni.videoyu görünce 3 yıl verdim
kanka ne anlatıyon parmagı yorulurmus dolma parmak 290 kıloTamam sus artık pasteci reflex seninle daha fazla polemiğe giremem parmaklarıma yazık git sen paste internalinle hava atmaya devam et rezi rüsva cgnin yüz karası lamer seni.