Valorant Medusware Crâck (lastest version)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
He kanka öyleymiş tamam. Zevk mi alıyonuz milletin ekmeğiyle oynayınca aklım almıyor keşke Cg konusu açmasaydı Medusa epvp de sizin gibi velet olmayan kesime hitap etseydik en başında.

O kadar haklısın ki..
Programınızı adam gibi koruyun kırılmasın o zaman bunun cg ile alakasını anlayamadım

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Kes paste yapıp millete hava atan sensin

image.png

image.png

He kanka öyleymiş tamam. Zevk mi alıyonuz milletin ekmeğiyle oynayınca aklım almıyor keşke Cg konusu açmasaydı Medusa epvp de sizin gibi velet olmayan kesime hitap etseydik en başında.

O kadar haklısın ki..
ben hileyi her türlü güncellerim diyen sen misin kanka

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Farketmez, sonuçta kıran sensin paylaştığınız screenshota bakarsak 4 kişi sese girmişsiniz banada gelip şunu şunu yap diye tarif etsen bende patcher yazarım veya cracklerim
Gel ekran açcam tekrar kırcam ama 40 saniye içerisinde

Programınızı adam gibi koruyun kırılmasın o zaman bunun cg ile alakasını anlayamadım
Cg ile alakası şu valo hilesi için kayıt olan bi velet sürüsü var aç köpek gibi Crâck bekliyorlar bu reverserler de sanki cebine para giriyormuş gibi hevesle kırıp paylaşıyorlar bu köpekleri feedliyorlar beni yada Yıldırım'ı böyle kızdıramazsınız gidin kemiğinizi yiyin siz bizi kızdıracak testis hiçbirinizde yok.

Cg ile alakası şu valo hilesi için kayıt olan bi velet sürüsü var aç köpek gibi Crâck bekliyorlar bu reverserler de sanki cebine para giriyormuş gibi hevesle kırıp paylaşıyorlar bu köpekleri feedliyorlar beni yada Yıldırım'ı böyle kızdıramazsınız gidin kemiğinizi yiyin siz bizi kızdıracak testis hiçbirinizde yok.
hile iyi olsa kırılmıcak olay bu dostum kötü hilen ile sinirlenme.

En başta satış yaparken bunları bilmiyor muydun? O zaman en başta epvpde açsaydin konunu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt