one of my friends which has a asus motherboard got a 201 error code while spoofin u should tryis this method work for asus motherboard ?
forumda eski konularda olması lazım bulamassan geç fazla bi etkisi yok zatenCrips spoofer bulamadım
rar sifre cheatglobal konuya eklemeyi unuttum ekliyimMehmetDulda#5461 dc den eklermısn yapamadm aga bıde lınkte rar sıfresı ıstıyor
Dostum Çok Güzel Olmuş Konu Ama Rica Etsem Bir Video Çekme Şansın Varmı Yada Daha Açıklayıcı Anlatma Şansın Olursa Çok Sevinirim Arkadaşlar da Çok Anlamamış Gibi Duruyor Bende Çözemedim AçıkcasıNOT;
Herkesde çalışmayabilir, şuana kadar 3 kişide denendi (kendime dahil çalışıyor) (10/07/2021)
Bir sene oldu hala çalışıyor. Bu methodu sadece amidewin,amidedos'da hata alıp seriallerini değiştiremeyenlerin son çare olarak denemesini öneririm. (4/07/2022)
NASIL YAPILIR?
1- Bir usb yardımıyla format at, 1909 sürümünü öneririm.
2-TMAC ile mac adresini değiştir.
3- Modeme reset at veya kapat aç. (Burdaki olay IP'nin değişmesi)
4-Tüm disklerin için VOLUMEID değiş.
5- Crips Spoofer ile birkerelik spoof yap.
6- Bios up veya downgrade yap.
7-Universal bios backup tool ile "bios.rom" adında biosunun yedeğini al. Sonra DMIEDIT ile anakart uuid ve sero nonu biryere kaydet. HXD programını aç ve yedeklediğin bios.rom'u HXD'nin içine atıp , kaydettiğin seri noları CTRL+F ile bulup, değiştirip , CTRL+S ile kaydet.
8. Rufus ile bir flash belleği freedos yap, freedos yaptığın flash belleğin içine içine size linkini verdiğim "FTK toolkit" yazılımını at, ve içine editlediğin bios.rom'u atıp PC'yi FLASH BELLEK üzerinden bootla ve şu komutları yaz; "dir" ve "flash.bat" bu komutları yazdıktan sonra editlediğin biosunu varolan biosunun üstüne yazılıcak ve seriallerin değişicek. FPT operation passed yazısı gelince bilgisayarı yeniden başlatabilirsin.
9. Spoof ile alakalı indirdiğin herşeyi sil.
10. VALORANT'I yükle.
ÖNEMLİ NOT;
SIKINTI ÇIKMASIN DİYE LİNKLERİ KOYMADIM, İNTERNETTEN VE FORUMDAN RAHATÇA BULABİLİRSİNİZ. EVET METHOD ESKİ OLABİLİR FAKAT HALA ÇOĞU KİŞİDE İŞE YARIYOR, BU METHOD HERKESDE OLMAYABİLİR TEKRAR UYARIYORUM İYİ SPOOFLAR DİLERİM.... (YORUMLARDA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞICAM.) (10/07/2021)
KULLANILAN PROGRAMLAR;
Rufus - Tmac v6 - Crips Spoofer - Universal bios backup tool - HXD - FTK Toolkit. (hepsi ücretsiz,ve intertte var)
LİNKLER;
fpt toolkit /Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir/Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir/ (guncellendi 4/7/22)
(rar sifre cheatglobal)
son güncelleme: 3/10/21 hala çalışıyor
4/7/22 calısıo beler,
Dostum tam olarak nerde takıldın yardımcı olayımDostum Çok Güzel Olmuş Konu Ama Rica Etsem Bir Video Çekme Şansın Varmı Yada Daha Açıklayıcı Anlatma Şansın Olursa Çok Sevinirim Arkadaşlar da Çok Anlamamış Gibi Duruyor Bende Çözemedim Açıkcası
Tam Olarak Bir Yerde Takılmadım Fakat Anlamış mıyım Diye Bir Yazayım Universal Backup Tool Kullanarak Şuan ki Yüklü bios.rom um uzu çıkartıyoruz DMIEDİT Üzerine Gelip Şuan ki Olan Motherboard Seri No larımıza Bakıyoruz 4 Tane Toplamda Seri No Muzu HxD Edit Kullanarak Az Önce Yazdığımız bios.rom um uzu atarak aratıyoruz ve değiştirdikten sonra FreeDos Yaptığımız Belleğin İçine FTK Tool Kit Atıp Güncel bios.rom um uzu Atıp Yazıyoruz Ve Bios Seri No larımız Güncelleniyor Banımız KalkıyorDostum tam olarak nerde takıldın yardımcı olayım
Video vakit bulursam çekebilirim çok uğraştırıcak çünkü
Aynen son olarak değişltirdiğin bios.rom'u ismini değiştirmeyerek (bios.rom) freedos flaş belleğin içine ftk toolkit ile beraber atıyosun sonra flaş dan bootluyorsun pcyi "dir" ve "flash.bat" yazıyosun error vermezse yeşil yazı gelirse olmuşturTam Olarak Bir Yerde Takılmadım Fakat Anlamış mıyım Diye Bir Yazayım Universal Backup Tool Kullanarak Şuan ki Yüklü bios.rom um uzu çıkartıyoruz DMIEDİT Üzerine Gelip Şuan ki Olan Motherboard Seri No larımıza Bakıyoruz 4 Tane Toplamda Seri No Muzu HxD Edit Kullanarak Az Önce Yazdığımız bios.rom um uzu atarak aratıyoruz ve değiştirdikten sonra FreeDos Yaptığımız Belleğin İçine FTK Tool Kit Atıp Güncel bios.rom um uzu Atıp Yazıyoruz Ve Bios Seri No larımız Güncelleniyor Banımız Kalkıyor