3 5 günde bir ban yiyorum attığım video ile kolayca kaldırabiliyorum ne format gerekiyor nede oyunu sil yükle asus tuf b450 kullanıyorumasusta çalışmaz dedinya kalbimin ortasında vurdun
3 5 günde bir ban yiyorum attığım video ile kolayca kaldırabiliyorum ne format gerekiyor nede oyunu sil yükle asus tuf b450 kullanıyorum
şunu da ekleyeyim seriali kaydedince afuwin.rom.bak diye bir dosya geliyor o senin şuan kullandığın seri numaran kaybetme ilerde değiştirirsin
bende çalıştığı için başka methotlara göz atmadım çalışmama ya başladığında söylediğin yöntem ile devam edebilirim sanırımDostum bu benim anlattığım yönetiminin nerdeyse aynısı fakat sen burda windows 10 üzerinden editli biosunu yazdırmaya çalışıyorsun. Bu artık çoğu Pc'de olmuyor bende oyuzden afuwingui tarzı bi programi flash belleğe yazdırıp flash bellek üzerinden bootlayarak değiştiriyorum. Böylece daha garantili oluyor.
Asus ne lanet bişey çıktı böyleasusta çalışmaz dedinya kalbimin ortasında vurdun
Dostum anakartım asus ve 1 haftadır sorunsuz oynuyorum. Yöntem işe yaradı.asusta çalışmaz dedinya kalbimin ortasında vurdun