Valorant Manual HWID Ban Kaldırma Methodu (FTK Toolkit)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
video linki varsa atabilir misiniz? böyle bakınca çok karışık geldi gözüme

asusta çalışmaz dedinya kalbimin ortasında vurdun :(
3 5 günde bir ban yiyorum attığım video ile kolayca kaldırabiliyorum ne format gerekiyor nede oyunu sil yükle asus tuf b450 kullanıyorum
şunu da ekleyeyim seriali kaydedince afuwin.rom.bak diye bir dosya geliyor o senin şuan kullandığın seri numaran kaybetme ilerde değiştirirsin

Son düzenleme:
3 5 günde bir ban yiyorum attığım video ile kolayca kaldırabiliyorum ne format gerekiyor nede oyunu sil yükle asus tuf b450 kullanıyorum
şunu da ekleyeyim seriali kaydedince afuwin.rom.bak diye bir dosya geliyor o senin şuan kullandığın seri numaran kaybetme ilerde değiştirirsin

Dostum bu benim anlattığım yönetiminin nerdeyse aynısı fakat sen burda windows 10 üzerinden editli biosunu yazdırmaya çalışıyorsun. Bu artık çoğu Pc'de olmuyor bende oyuzden afuwingui tarzı bi programi flash belleğe yazdırıp flash bellek üzerinden bootlayarak değiştiriyorum. Böylece daha garantili oluyor.

Dostum bu benim anlattığım yönetiminin nerdeyse aynısı fakat sen burda windows 10 üzerinden editli biosunu yazdırmaya çalışıyorsun. Bu artık çoğu Pc'de olmuyor bende oyuzden afuwingui tarzı bi programi flash belleğe yazdırıp flash bellek üzerinden bootlayarak değiştiriyorum. Böylece daha garantili oluyor.
bende çalıştığı için başka methotlara göz atmadım çalışmama ya başladığında söylediğin yöntem ile devam edebilirim sanırım

Yararlı içerik sevdim.

Masallara Gerek Yok Herkes Kendi Hikayesinde Güzel.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
takipteyim ileride işime yarar

Hocam son işlemde BIOS 'ta USB boot ettim sıkıntı yok orada flash.bat yazdıktan sonra hata veriyor.

HATA:
Error 280: Failed to disable write protection for the BIOS space!

bu hatayı nasıl çözebilirim bu hatayı çözsem olucak ta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt