Satıyorum VALORANT MAİNLİK TADINDA HESAP!!

item satışdan alırsanız akıllılık edip ertesi gün ekrana bakarsınız :) en azından cheatglobalde aktiflik sağlıyan örneğin diamond üye ve üstü birinden alırsan en kötü cheatglobalden yasaklarlar dolandırırsan
ne anlatıyorsun oğlum sen :D rattan epostasıyla valorant hesabı çekip loglardan da diamond üstü cheatglobal hesabı bulmak zor mu? ilk mailsiz 2 skinli hesabı satmaya çalıştığın paraya bak :D

CheatGlobal Yönetimi bu gibi durumlarda Dolandırıcının kişisel bilgilerini verebilme yetkisi var
ne bilgisi verebilecek mesela kaydolurken tel no ad soyad mı giriyorsun hiçbir şey girmiyorsun

Arkadaşlar neden bu kadar ağladığınızın sebebini bilmiyorum isteyene item satış linkide atarım gamermarkt de ben vermessen site veriyor iadeni zaten...
milletin konusu sizin bir yerinize bu kadar batmasın herkes işine baksın size zorla bişey aldıran yok
sizin deyyus düşüncenizle düşünürsek bu forumda hiçbişey satılmaması gerekiyor ampute düşüncelerinizi lütfen saklayın

ne bilgisi verebilecek mesela kaydolurken tel no ad soyad mı giriyorsun hiçbir şey girmiyorsun
Geçmişte bu tür dolandırıcılık olaylarında gelişen sonuçları söyledim sadece o tür durumda ne bilgisi verdiğini bilmiyorum dolandırmadığım ve dolandırılmadığım için bilgim yok

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt