Satıyorum VALORANT MAİNLİK TADINDA HESAP!!

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
? ben öyle bir çıkarımda bulunmadım başka yerlerinizle dinleyip konuyu baltalamazsanız sevinirim,yani aracı gibi olacak diyorum ve en kötü ihtimali söyledim sadece...
niye ben belki 1 hafta sonra birini dolandırıcam,1 yıl sonra zaten KURUCULAR yılbasında ban affı getirir

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
''en azından cheatglobalde aktiflik sağlıyan örneğin diamond üye ve üstü birinden alırsan en kötü cheatglobalden yasaklarlar dolandırırsan''
En kötü cheatglobalden yasaklarlar diyorsun ben de tersine bir şey demedim senin mantığına göre adam yasaklanırsa para önemli değil yani
eger dolandırıldıgına dair sikayet edip belgeyi cgye atarsan sana bilgileri veriyolar zaten

he tamam o zaman cheatglobaldan yasaklanacaksa gitsin benim param ne mantığı var anlattığın şeyin?
CheatGlobal Yönetimi bu gibi durumlarda Dolandırıcının kişisel bilgilerini verebilme yetkisi var

ilk mail benim değil demedim? yazmayı bırak lütfen

kime anlatacaksınki dostum boşver
''BEN VE 1 ARKADAŞIM GİRİYOR ARA SIRA AMA ZATEN MAİL DEĞİŞİMİ YAPILACAK'' İlk maili vereceksen onu yaz konuya mail değişimi değil

Merhaba hesap kendi main hesabımdır.
GOLD 2 10KP
YÜKSEK MMR
25 SEVİYE
RGX 11Z PRO VANDAL FULL YÜKSELTİLMİŞ 2 RENK
ÖZEL HAREKAT KELEBEK FULL YÜKSELTİLMİŞ 3 RENK

HESAP SKİNLİ OLDUĞU İÇİN DOĞAL OLARAK HİLE YÜZÜ GÖRMEDİ.
BEN VE 1 ARKADAŞIM GİRİYOR ARA SIRA AMA ZATEN MAİL DEĞİŞİMİ YAPILACAK.(TELEFON ONAYI DAHİ YAPILMADI ÖNCEDEN)
ŞUANKİ BENİM KULLANDIĞIM İLK MAİLİ DEĞİL AMA İLERDE SORUN OLURSA DİYE İLK MAİLİDE SÖYLERİM SİZE BİŞEY OLURSA TİCKETA DANIŞIRSINIZ.
CHAMBER,BREACH,REYNA,CLOVE,NEON AÇIK EKSTRA OLARAK.
5 VP VAR PARA ÜSTÜ GİBİ KALMIŞ :),BATTLE PASS 46.AŞAMADA AMA AÇILMADI.
ALICISINA HAYIRLI OLSUN CİDDİ ALICILAR İÇİN PAZARLIK VARDIR.
FİYAT 850TL
OYUN İÇİ SSLER:

KANIT CG FOTO:
SATIN ALMA GEÇMİŞİ:

İLETİŞİM DİSCORD: egesss
İyi satışlar

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt