📌VALORANT-LUA 🔹 EXTERNAL ✅ Color Aimbot & ESP 🟢 Undetected

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
iyi satışlar

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

adamların bone arrayi bile yanlış cacheden doğrusunu alıyorlar
normal bone array: 0x5c8
cached 0x5c8 + 0x10
devine söyle düzeltsin eşekler

@R7flex baba adam sağlam adam ama FG communitynin ürünü kırılamaz.
Bakın developerleri zaten reverser FG communitynin

@R7flex bilgili adam eyvallah ama bu adamların ürünü kırılamaz türkiyede kırabilecek 1 kişi tanıyorum o da xp123 maalesef xp yok ama artık

USR nefret ederim bu arada ama @R7flexin vs. kırabileceğini düşünmüyorum hatta herhangi bir reverserin kırabileceğini düşünmüyorum. LOLSHAN bakarsa belki

@R7flex baba adam sağlam adam ama FG communitynin ürünü kırılamaz.
Bakın developerleri zaten reverser FG communitynin

@R7flex bilgili adam eyvallah ama bu adamların ürünü kırılamaz türkiyede kırabilecek 1 kişi tanıyorum o da xp123 maalesef xp yok ama artık

USR nefret ederim bu arada ama @R7flexin vs. kırabileceğini düşünmüyorum hatta herhangi bir reverserin kırabileceğini düşünmüyorum. LOLSHAN bakarsa belki
Seni her ne kadarda sevmesemde @R7flex in bu hileyi kırabiliceğini düşünmüyorum.
Hatta şöyle bir idda koyuyorum:

@R7flex EĞER BU ÜRÜNÜ KIRAR PAYLAŞIRSAN VE ÇALIŞTIĞINI TEYİT EDERSEN FEMBOY OLUP EŞŞEK GİBİ ANIRACAĞIM. imkansız kırılmaz bu ürün.

Boş mesajlar ile konuyu kirletmeyin (Ürün Crâck yemez.)

Seni her ne kadarda sevmesemde @R7flex in bu hileyi kırabiliceğini düşünmüyorum.
Hatta şöyle bir idda koyuyorum:

@R7flex EĞER BU ÜRÜNÜ KIRAR PAYLAŞIRSAN VE ÇALIŞTIĞINI TEYİT EDERSEN FEMBOY OLUP EŞŞEK GİBİ ANIRACAĞIM. imkansız kırılmaz bu ürün.
kanka hilede bazı zararlı yazılımlar var diyim anla, dumpını almıştım dump silindi (kürtsel manuel Crâck block) :kappasmiley:

image.png

kamera ışığı yakan türden
neyi resellediğinize dikkat edin
image.png

@Genisys loaderları 31 çekmeyi bırakın

Ayrıca forumda satılan https://cheatglobal.com/konu/valorant-hvci-bypass-tpm-bypass-secure-boot-bypass.55804/
içindede benzer şeyler var.

@akdas ta 150 kere Crâck yiyen usr ve bu konun sahibinin yan hesabıdır.

kanka hilede bazı zararlı yazılımlar var diyim anla, dumpını almıştım dump silindi (kürtsel manuel Crâck block) :kappasmiley:

image.png

kamera ışığı yakan türden
neyi resellediğinize dikkat edin
image.png

@Genisys loaderları 31 çekmeyi bırakın

Ayrıca forumda satılan https://cheatglobal.com/konu/valorant-hvci-bypass-tpm-bypass-secure-boot-bypass.55804/
içindede benzer şeyler var.

@akdas ta 150 kere Crâck yiyen usr ve bu konun sahibinin yan hesabıdır.
Diyecek bir şey yok cidden.

Developer'ı egolu egolu konuşuyor hepsinin burnu ayrı havada. @Genisys gerekeni yapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt