ürün bunun değil tabi böyle konuşur xd@R7flex ne diyor bu la akıllanmamış hala galiba
onu da kırarlar ki kimse gelemez bu adamlara karşılarına xp123'ü aldılar mo1rayı aldılar bu adamlarürün bunun değil tabi böyle konuşur xd
Code Virtualizer var sadece dumpladım baştan sonra virt basmışlar programa korkudan eşekler tüm kodu int maine koymus@R7flex ne diyor bu la akıllanmamış hala galiba
Hocam sizden ricam vazgeçmemeniz. Bu kansızlara hayatları boyunca unutamayacağı bir ders verin. Bugün FG Community'e girdiğimde chatta reverserlarla alay ediyorlardı. Arkadaşlar çok iddialı ve böyle scammerlara reseller veriyorlar.Code Virtualizer var sadece dumpladım baştan sonra virt basmışlar programa korkudan eşekler tüm kodu int maine koymus
Boş konuşmak yerine bana kanıt sun. (d0landırıcı olduğuma dair.)Hocam sizden ricam vazgeçmemeniz. Bu kansızlara hayatları boyunca unutamayacağı bir ders verin. Bugün FG Community'e girdiğimde chatta reverserlarla alay ediyorlardı. Arkadaşlar çok iddialı ve böyle scammerlara reseller veriyorlar.