Kawina
Diamond Üye
frankfurtuda ele geçirdi türkler kankiKanka rank kasıcaksan tr severinde oynamanı onermem , onun yerine frankfurt veya paris de oynayabilirsin.
frankfurtuda ele geçirdi türkler kankiKanka rank kasıcaksan tr severinde oynamanı onermem , onun yerine frankfurt veya paris de oynayabilirsin.
rank kasacaksan tr de oynama ya afk ya salıyorlar oyunu zevk alamıyorsun kitle kanserbeyler sabah uyandım çay yapıp çayımı aldım geçtim pc ye iyi bi takımda geldş oynuyorum birinciyim arkadaşta yein gelen skin var jete gitti ver dedim vermeid fln sövmedim dedim ki derdin ne neden alıyosun at atmayınca bende saldım oyunu hevesim kaçtı ve 7-4 tü 11-4 kadar gittik karş takım türk olduğu için ağla yazması gayet normal bunlar ağlayı pdin çekinc bizde saldık oyunu verdik bahsetmek istediğim normal silahla al eline sağlık ama şerefsizlik yapıp neden aldın 13-11 bitti maç ben tr serverin anasını .........
oynamayı bilmeyenler toxicbeyler sabah uyandım çay yapıp çayımı aldım geçtim pc ye iyi bi takımda geldş oynuyorum birinciyim arkadaşta yein gelen skin var jete gitti ver dedim vermeid fln sövmedim dedim ki derdin ne neden alıyosun at atmayınca bende saldım oyunu hevesim kaçtı ve 7-4 tü 11-4 kadar gittik karş takım türk olduğu için ağla yazması gayet normal bunlar ağlayı pdin çekinc bizde saldık oyunu verdik bahsetmek istediğim normal silahla al eline sağlık ama şerefsizlik yapıp neden aldın 13-11 bitti maç ben tr serverin anasını .........
haklısınbeyler sabah uyandım çay yapıp çayımı aldım geçtim pc ye iyi bi takımda geldş oynuyorum birinciyim arkadaşta yein gelen skin var jete gitti ver dedim vermeid fln sövmedim dedim ki derdin ne neden alıyosun at atmayınca bende saldım oyunu hevesim kaçtı ve 7-4 tü 11-4 kadar gittik karş takım türk olduğu için ağla yazması gayet normal bunlar ağlayı pdin çekinc bizde saldık oyunu verdik bahsetmek istediğim normal silahla al eline sağlık ama şerefsizlik yapıp neden aldın 13-11 bitti maç ben tr serverin anasını .........