VALORANT KİTLESİ HAKKINDA

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
tr sunucusunda hiç bir oyun oynanmaz ya. frankfurt bi tık daha iyi. türk olduğunu bilmezlerse daha iyi olur

o saatlerde çocuk kitle daha çok tr serverinde. benim tavsiyem gece 12 den sonra gir

Post atılalı çok olmuş yeni gördüm biri yorum yapınca objektif olarak olayı yorumlayacak olursam

Hem adama mobing yapıyorsun Adamın TAMAMIYLA ÖZGÜR seçim hakkı olduğu halde kendi kendinin modunu sırf (KAPLAMA) bak performansını da zerre kadar etkilemeyecek bir GÖSTERİŞ uğruna kendini ve takımını oyundan düşürüyorsun dikkat dağıtıp boş yapıp toxicleşiyorsun hem de Server bazlı TÜM HERKESE hakaret ediyorsun ? ya Oyuna Para ver ya da bir başkasından skinli silah alamadığında ÜZÜLME ve Toxicleşme.

Not 2 : ODİN İÇİN AĞLAYAN HERKESE BU MESAJIM
ODİN İÇİN AĞLAYAN birisi bir zahmet oyunu silsin bıraksın ya Saldık oyunuymuş hadi la ordan Odin durdurmayı bilmeyen adam zaten bronzda takılsın bir zahmet üstü fazla gelir her yediği flicke hile falan diyen bir tipsindir de sen şimdi ?

Abicim Odin atış hızı en yavaş ve aktif char hızını en çok düşüren silah eğer tek taraflı Site bakmıyorsa ki baksa bile flaştı düzgün smoke kullanımıydı çok rahat entrylersiniz kaldı ki Silver biri bile Marshall çekip Odinli eleman tarayıp öldürene dek (zira 30 vurduğundan 5 shot gerekiyor body'e en iyi ihtimalle 3 saniyeniz var demek bu da adam crossu size getirip sabitleyip sprayleyene kadar ki spray kısmı zaten başlı başına 2-3 saniye kazandırır) eğer odinin TOTALDE 5 saniyelik sizi indirme süresini de egale edemiyorsanız silin yanlış oyundasınız ya da ağlamayın Phantom çek vur Spectre çek vur Ghost çek vur Sheriff çek vur Vandal çek vur Marshall çek vur ajanın bu saydığım silahlarda odin size sıkıyor olsa dahi silahı kurma animasyonu ve sizin 1tap atma aralığınız daha kısa vuramıyorsanız ağlamanın manası yok oyunda çok fazla Odin düşmancılığı var ben oldum olası Odin kullanamadım ama KULLANANI DA ÖLDÜRDÜM ? bir kez durdurduklarını hatırlamıyorum Reyna oynuyorum Jett oynuyorum Pho oynuyorum Raze oynuyorum bunlar Entry'ler ve çok ciddiyim aptal değilseniz tek skillshot ile değil 1 tane 3 odinliye karşı bile entrylersiniz (sağ kalır mısınız bilmem :d ) ama durum bu şu oyundaki Koşarak vurma diye ağlayan tipler 1 , Odin alma diye ağlayan tipler 2 çok bıktırdınız be abicim elo farketmeksizin böyle bunlar

beyler sabah uyandım çay yapıp çayımı aldım geçtim pc ye iyi bi takımda geldş oynuyorum birinciyim arkadaşta yein gelen skin var jete gitti ver dedim vermeid fln sövmedim dedim ki derdin ne neden alıyosun at atmayınca bende saldım oyunu hevesim kaçtı ve 7-4 tü 11-4 kadar gittik karş takım türk olduğu için ağla yazması gayet normal bunlar ağlayı pdin çekinc bizde saldık oyunu verdik bahsetmek istediğim normal silahla al eline sağlık ama şerefsizlik yapıp neden aldın 13-11 bitti maç ben tr serverin anasını .........
knk asırı haklısın bugun oyuna girdim suriyeli 4 arkadas gel di bende mik acmadım cocuk bana sovüyomu biseyler isteyip duruyo butun hevesim kactı 13 4 yenildik a*

beyler sabah uyandım çay yapıp çayımı aldım geçtim pc ye iyi bi takımda geldş oynuyorum birinciyim arkadaşta yein gelen skin var jete gitti ver dedim vermeid fln sövmedim dedim ki derdin ne neden alıyosun at atmayınca bende saldım oyunu hevesim kaçtı ve 7-4 tü 11-4 kadar gittik karş takım türk olduğu için ağla yazması gayet normal bunlar ağlayı pdin çekinc bizde saldık oyunu verdik bahsetmek istediğim normal silahla al eline sağlık ama şerefsizlik yapıp neden aldın 13-11 bitti maç ben tr serverin anasını .........
Gayet normal tr serverinde her gün başıma gelen şey içimizde 2 gram oynama zevki varsa bile böyle veled-ü zinalar yüzünden hevesiniz kaçıyor. Yabancı serverlerda oynamayı dene rahatlıyor insan :)

knk tr de gıcık türeme toksit insanlar sürüyle başta girmiceksin ben bunlar yüzünden oyun sildim

TR serverinde aşırı toxic oyuncular var hele yaşı küçük veledler oyunun içine ediyor cidden frankurt serverine geçtim orda kasıyorum rank pek fazla toxic kitle yok.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt