hmmmBu hile zaten paylaşılmıştı base hazır source birisinden alıp pastelemiş fakat kullanmak isteyen kullanabilir.
evetkardeşim o kadar kullanan var sunucumuzda herhangi bir problem olmadı bi sendemi oldu
tamam
dostum birde konun isminin altında hemen ne yazıyo bak istersen
tmmtamam
dostum birde konun isminin altında hemen ne yazıyo bak istersen
A0 TR pmden adres Verde Türkçe sözlüğü yollayayım sana aqbak dostum virüslü deyil önceki açtığım konulardada virüs yok önceki açtığım loux ware aimbot dan dolayı keylogger gözüküyordu yani virüs yok kanıtı herşeyi elimizde bundada virüs yok dostum discord a gelsin diyom yetkililier yada biz gidelim atalım src leri birde bu konu virüslü olsa 24 saate kalmaz kapatılırdı
müqA0 TR pmden adres Verde Türkçe sözlüğü yollayayım sana aq
ADSÇ.ÇNSDAÇ.ADSDSKALHHKLASDŞLADSLHSŞKHLADLŞHKDSAŞLKHDSALKŞDAKLŞASŞKLDHSAŞLKDKHSALHKŞDSAHKLŞASDHKLHŞSDKAKLSDAA0 TR pmden adres Verde Türkçe sözlüğü yollayayım sana aq
Kırdıgın Sabır taşı paramparça o ablanın sourcesini aldıgımı kanıtla bakayım? benim aimim bak bakalım nasıl çalışıyor ondan sonra yorumla.!arkadaşlar madem bir post paylaşıyosunuz insan gibi altına credits girin bu projenin asıl sahibi r7flex ve sourceLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir