Çalışmıyor Valorant [Internal] Free Hack - [Aimbot - ESP]

arkadaşlar madem bir post paylaşıyosunuz insan gibi altına credits girin bu projenin asıl sahibi r7flex ve source

Bu elemanın açtığı tüm konular niye virüslü biara ban yemişti bu eleman

Bu elemanın açtığı tüm konular niye virüslü biara ban yemişti bu eleman
bak dostum virüslü deyil önceki açtığım konulardada virüs yok önceki açtığım loux ware aimbot dan dolayı keylogger gözüküyordu yani virüs yok kanıtı herşeyi elimizde bundada virüs yok dostum discord a gelsin diyom yetkililier yada biz gidelim atalım src leri birde bu konu virüslü olsa 24 saate kalmaz kapatılırdı

bak dostum virüslü deyil önceki açtığım konulardada virüs yok önceki açtığım loux ware aimbot dan dolayı keylogger gözüküyordu yani virüs yok kanıtı herşeyi elimizde bundada virüs yok dostum discord a gelsin diyom yetkililier yada biz gidelim atalım src leri birde bu konu virüslü olsa 24 saate kalmaz kapatılırdı
hileyi indirip açtıktan sonra bilgisayarımı kapatamadım, power supplyden gücü alıp kapattım... sorunun kanagı ne sızın hıle

hileyi indirip açtıktan sonra bilgisayarımı kapatamadım, power supplyden gücü alıp kapattım... sorunun kanagı ne sızın hıle
kardeşim o kadar kullanan var sunucumuzda herhangi bir problem olmadı bi sendemi oldu

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt