esp + aimbot istiyorum bunlar yerine project a heö daha mantıklı hem daha safe (hardware kastetmiyorum)aurdino olarak pekz yada astronomity aurdinosuz luksart.win biliyorum bunları önerebilirim
OYUN İÇİ VİDEO ATSANA KNK SENİN GÜZEL VİDEOLAR VARRDI YAMasyafı dene üstüne tanımam @empi
kanka software ve yamatos ile project a arasınsa kaldımKanka Legit Derken Sadece Aim'mi Yoksa Esp'mi Açarmısın Biraz Aimse Aurdino Kullan Bide Hardware Olmasına Dikkat Et Software Çoğu Yakalanıyor Vanguarda
olm dunden beri yamatosun guncelleme getirmedigini anlatıyorum hala yamatos arasında kalıyosan salaksındır. Adamlar geçen çarşambadan beri hileyi güncellemedi bu akşam güncellenmiş project a al kafan rahat olsunkanka software ve yamatos ile project a arasınsa kaldım
Host shield kullanan etek giysin kardeşim.@LeftCaps in software botu gayet iyi. Arduinosu da mevcut. Ama ücretsiz birşey arıyorsan usb host shield ve arduino ile birlikte kullanabileceğin açık kaynak kodlu kütüphaneler mevcut. Ancak yeniden derlemen gerekir. Açık kaynak kodlu olduğu için bunları tabikide rioter amcalarımız da görüyor
zaten %80 project a alıcam yamatos ikinci seçenekolm dunden beri yamatosun guncelleme getirmedigini anlatıyorum hala yamatos arasında kalıyosan salaksındır. Adamlar geçen çarşambadan beri hileyi güncellemedi bu akşam güncellenmiş project a al kafan rahat olsun