Valorant için sağlam legit hile arıyorum

Arkadaşlar valorant için sağlam legit hile arıyorum önerilerinizi bekliyorum
@LeftCaps in software botu gayet iyi. Arduinosu da mevcut. Ama ücretsiz birşey arıyorsan usb host shield ve arduino ile birlikte kullanabileceğin açık kaynak kodlu kütüphaneler mevcut. Ancak yeniden derlemen gerekir. Açık kaynak kodlu olduğu için bunları tabikide rioter amcalarımız da görüyor :)

project a iyidir ban ihtimalin var yine ama sistem değistiker ban yeme ihtimalin dusuk kolay kolay dt olmaz gibi, yamatos falan alayım deme valoya güncelleme geldi arkadaşım 3 gündür sadece offset guncellenmesini bekliyor belki de quit attılar adminler kimse bakmıyor suan
kral bazılaeı yamotos ud diyor bazılae dt diyor hangi hileyi alıcam bilmiyorum

kral bazılaeı yamotos ud diyor bazılae dt diyor hangi hileyi alıcam bilmiyorum
suan ud olabilir fakat carsambadan beri arkadasım valorant updatesinden beri yamatosa update bekliyor 4. gün bitti hala hile güncellenmedi, adminler tickete bakmıyor neden güncellenmediğine dair yanıt veren yokmus herkes 4 gündür bekliyor paranla rezil olmak istiyosan yamatos al

suan ud olabilir fakat carsambadan beri arkadasım valorant updatesinden beri yamatosa update bekliyor 4. gün bitti hala hile güncellenmedi, adminler tickete bakmıyor neden güncellenmediğine dair yanıt veren yokmus herkes 4 gündür bekliyor paranla rezil olmak istiyosan yamatos al
mafya yani project a ud mi önerirmisin

You can see cheats on my profile by posts or on web shop, they are undetected, ud and really the best. I have Valorant full and Valorant esp, from first hand. Enjoy

tam emin değilim ama 2 tane dc sunucusunda uyguna satıyolardı dm atarsan istersen bakabilirim bütün hileler legittir tabi mevlana açmadıktan sonra sadece sizin oynamanıza bağlı :200iq:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt