DavidApolski
Diamond Üye
- Ticaret Puanı: 0 / 0
bende bundan ban yedim 1 gün içinde dt olduğu söyleniyor adamlara söylediğinizde de altyapısını değiştirdik cart curt diyorlar
GoodCheats'ti diye biliyorum asıl satıcı, kendilerinin forumda satış konusu bulunuyor, bu sebepten dolayı şikayetçi olabilirdiniz, neden olmadınız ki?bende bundan ban yedim 1 gün içinde dt olduğu söyleniyor adamlara söylediğinizde de altyapısını değiştirdik cart curt diyorlar
Kimlere söylediniz ?bende bundan ban yedim 1 gün içinde dt olduğu söyleniyor adamlara söylediğinizde de altyapısını değiştirdik cart curt diyorlar
SWIRF adlı arkadaş ilgilendi üstüne bir de discorddan güzelinden bir ban promosyonundan kullandıKimlere söylediniz ?
Anakart modelinizi belirtir misiniz?SWIRF adlı arkadaş ilgilendi üstüne bir de discorddan güzelinden bir ban promosyonundan kullandı
Gİgabyte B550m S2HAnakart modelinizi belirtir misiniz?
İsterseniz size ücretsiz spoof sağlayabilirim, Discord hesabım profilde ekli.Gİgabyte B550m S2H
Yok kanka bir de senden kazık yemeyelimİsterseniz size ücretsiz spoof sağlayabilirim, Discord hesabım profilde ekli.
işinize gelmediği içindirDediğiniz arkadaşı tanımıyorum bizimle de alakası yok bu konu hakkında yardımcı olamayacağım
Satıyorsanız satış konusu açın kirletmeyin burayı
Satmıyorum, hatan yüzünden yasaklanan bir arkadaşa ücretsiz bir şekilde senin yine ücretli sunduğun hizmeti sunmak istediğimi belirttiğim bir teklif yazıyorum, bu kadar dar görüşlü isen ne yazık. Bir dahaki sefere umarım daha dikkatli olursun ki, ben de bu tarz kullanıcıların mevcut durumuna üzülüp bu tarz bir şey yapmak zorunda kalmam. Yıl 2024 yaşadığımız yer Türkiye kendisininde genç bir birey olduğunu düşünüyorum, hiçbir şey kolay değil bu hayatta kazanmak için. Belki de benim zamanında olduğum gibi şu anda parası yok arkadaşın, bir şekilde övülen bir hileyi alıp hatan yüzünden uzaklaştırılıyor ve zevk aldığı platformda eğlenmeye devam edemiyor, madem sorunsun, çözümede sorun olma.Dediğiniz arkadaşı tanımıyorum bizimle de alakası yok bu konu hakkında yardımcı olamayacağım
Satıyorsanız satış konusu açın kirletmeyin burayı