sanmıyorum dt diye biliyorumgüzel gidiyordu sorunsuz bir şekilde fakat update geldikten sonra ban yedim manuel reporttur muhtemelen çünkü customer chat'e baktığım zaman benden başka ban yiyen olduğunu görmedim.
sanmıyorum dt diye biliyorumgüzel gidiyordu sorunsuz bir şekilde fakat update geldikten sonra ban yedim manuel reporttur muhtemelen çünkü customer chat'e baktığım zaman benden başka ban yiyen olduğunu görmedim.
Sandığınız gibi değil hocam, teşekkür ederimsanmıyorum dt diye biliyorum
teşekkür ederiz, iyi oyunlargünlük en ucuz hilelerden + aşırı kaliteli çok sevdim aimi çok smooth umarım yeterli parayı toplayınca bir dahakine sizden aylık alırım C:
ne kadar süre kullandın toplamdagünlük en ucuz hilelerden + aşırı kaliteli çok sevdim aimi çok smooth umarım yeterli parayı toplayınca bir dahakine sizden aylık alırım C:
1 gün kullanabildim bu arada senden bir ricam olacak discorda gelebilir misin lütfen: startheshowne kadar süre kullandın toplamda
Yolladım istek1 gün kullanabildim bu arada senden bir ricam olacak discorda gelebilir misin lütfen: startheshow
Spoofer kullanıp sağlam bypassınız yoksa verir hocamhesaplara van restriction atiyor yinede iyi satislar
Alakasi yok. Ban wave'den sonra herkes bu hileyi kullanip hatayi aliyor dostum.Spoofer kullanıp sağlam bypassınız yoksa verir hocam