Valorant HWID Kaldırma (eski anakartlar için)

Arkadaşlar eğer eski bir anakartınız varsa benimki gibi (H61-HMV 2.0 ECS ANAKART)
7 yıldır kullanıyorum bu anakartı 2012 çıkım bir anakart. Ve sadece HXD den uuid değişiyorum birde usbden format atıyorum direk kalkıyor banım, başka birşeyle uğraşmıyorum. Bu olayi 2 kere yaptım ve oldu.

Bunu sadece arasında eski anakartı olan arkadaşlar için söyledim umarım işinize yarar iyi günler.
Bendede senin anakarttan var ama format atmak istemiyorum

Sanırım artık hwid çözüm değil mac ve ip adresine flag atıyor vanguard maks 3-4 gün içinde tekrar banlanıyor hesaplar

Arkadaşlar eğer eski bir anakartınız varsa benimki gibi (H61-HMV 2.0 ECS ANAKART)
7 yıldır kullanıyorum bu anakartı 2012 çıkım bir anakart. Ve sadece HXD den uuid değişiyorum birde usbden format atıyorum direk kalkıyor banım, başka birşeyle uğraşmıyorum. Bu olayi 2 kere yaptım ve oldu.

Bunu sadece arasında eski anakartı olan arkadaşlar için söyledim umarım işinize yarar iyi günler.
bendede aynı kart var sconun spooferle kalkıyor direk bios uptadesiz falan

arkadaşlar anakartınız arkadaşın dediği gibi eski değilse boşuna denemeyin belki vanguard algılar ban kaldırmaya yapmaya çalıştığınızı banınızı uzatabilir

Bendede Gigabyte h61m-ds2 var senin anakartla aynı h61 benimkide bendede format bios up veya down birde öncesinde sconun spoofer veya bi amıdewin yapmak su bs ss ıd ıv falan yapmak kalkıyor kanka ama format şart biraz formatsız olsa keşke

Bir sorum var ?
Lenovo anakartım var benim.
7 yıllık banlansam falan işime yarar mı ?
yani kullanabilirmiyim.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt