RecoXD
Diamond Üye
recoxd#6053 arkadaş yollayıp herhangi bir mesaj yazarsan iyi olur bazen göremiyorum çünküdc verırmısın
recoxd#6053 arkadaş yollayıp herhangi bir mesaj yazarsan iyi olur bazen göremiyorum çünküdc verırmısın
bıosu neyle çıkartıyorsun knkrecoxd#6053 arkadaş yollayıp herhangi bir mesaj yazarsan iyi olur bazen göremiyorum çünkü
asuslarda ban sadece afuwın metodu ıle kalkarhocam asus b250m anakart var format attım bios düşürdüm spoof denedim 1 maçtan sonra ban yiyo hesap bunun çözümü yokmu
anladım ami bios hocam farkedermi bilmiyorum afuwin methodu nedirasuslarda ban sadece afuwın metodu ıle kalkar
benim anakart ve bios --------------- olarak gözüküyor nasıl öğrenebilirm biliyor musunArkadaşlar eğer eski bir anakartınız varsa benimki gibi (H61-HMV 2.0 ECS ANAKART)
7 yıldır kullanıyorum bu anakartı 2012 çıkım bir anakart. Ve sadece HXD den uuid değişiyorum birde usbden format atıyorum direk kalkıyor banım, başka birşeyle uğraşmıyorum. Bu olayi 2 kere yaptım ve oldu.
Bunu sadece arasında eski anakartı olan arkadaşlar için söyledim umarım işinize yarar iyi günler.