ahmetoztrk125
Bronz Üye
Araştırdım bulamadım sizden ricam bakabilir misiniz sizdeForumda ücretsiz spoofer bulabilirsin hocam asus hakkında ama riskli biraz
Araştırdım bulamadım sizden ricam bakabilir misiniz sizdeForumda ücretsiz spoofer bulabilirsin hocam asus hakkında ama riskli biraz
https://cheatglobal.com/konu/valora...cogu-anakartlar-greenclawz-val-152-x-5.37152/ burdan bakabılırsınAraştırdım bulamadım sizden ricam bakabilir misiniz sizde
Şimdi demek istediğim benim anakart asus illa ki format ve raid gerekli mi bende van 152 hatası var sadece
ilk banın olduğu için format, bios ve konudaki işlemleri yapıcaksın hocamŞimdi demek istediğim benim anakart asus illa ki format ve raid gerekli mi bende van 152 hatası var sadece
Cihazınız masaüstü mü?Hocam bu işlerle ilgili hiçbirşey bilmiyorum salaklığıma denk geldi main hesabımda hile kullandım ve van 152 hatası ile karşılaştım anakartım asus b450 m dragon yardımcı olmanızı istiyorum
evet discord üzerinden lütfen iletişime geçer misiniz ya her türlüsünü denedim yapamadımCihazınız masaüstü mü?
Evet, rahatlıkla deneyebilirsiniz eksiksiz yaparsanız çalışacaktır.gigabyte ekran kartında çalışıyormu