ahmetoztrk125
Bronz Üye
Hocam müsaitsen bi yardımcı olur musunKonu güncel ve çalışıyor. Herhangi bir sorun yaşayan arkadaşlar yorumlardan veya discord adresimden ulaşabilir.
Hocam müsaitsen bi yardımcı olur musunKonu güncel ve çalışıyor. Herhangi bir sorun yaşayan arkadaşlar yorumlardan veya discord adresimden ulaşabilir.
sorun neHocam müsaitsen bi yardımcı olur musun
Hocam bu işlerle ilgili hiçbirşey bilmiyorum salaklığıma denk geldi main hesabımda hile kullandım ve van 152 hatası ile karşılaştım anakartım asus b450 m dragon yardımcı olmanızı istiyorumsorun ne
hesabın gitti maalesef asus anakartlarda şansın yaver giderse beleş bi şekilde açarsın ama direk açılsın istiyosan paralılara başvurHocam bu işlerle ilgili hiçbirşey bilmiyorum salaklığıma denk geldi main hesabımda hile kullandım ve van 152 hatası ile karşılaştım anakartım asus b450 m dragon yardımcı olmanızı istiyorum
ilk banın mıHocam bu işlerle ilgili hiçbirşey bilmiyorum salaklığıma denk geldi main hesabımda hile kullandım ve van 152 hatası ile karşılaştım anakartım asus b450 m dragon yardımcı olmanızı istiyorum
ana ne dicem sen modluk yaptın mı hiçilk banın mı
Evet hocam pc yi alalı zaten3 ay gibi bi süre oldu şuan ilk banımı yedimilk banın mı
ilk banın mı
Yapmadımana ne dicem sen modluk yaptın mı hiç
niyeki yapsanaYapmadım
Forumda ücretsiz spoofer bulabilirsin hocam asus hakkında ama riskli birazEvet hocam pc yi alalı zaten3 ay gibi bi süre oldu şuan ilk banımı yedim
Discord vs varsa ordan iletişime geçsek sizinle uygun mudur yada bilgili birisiyle