Valorant HWID banımı kaldırdım Nasıl mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eyuphankdc

Silver Üye
Öncelikle valorant hwid banı windows sürümünüze ve anakartınızın 2 adet seri numarasına atılıyor kesinlikle bir format şart
Formattan sonra seri numaraları değiştirme işlemi kesinlikle bir spoofer aracılığıyla gizlenemez ya da değiştirlemez bunun için bios güncelleme programlarını kullanmanız gerekmektedir

ArV2c6.png

Yukarıdaki kırmızı çizgi ile işaretlediğim numaralar hwid banının atıldığı numaralardır
.

TSqbMF.png

Bu numaraları almak için ise ASUS MSI veya GİGABYTE model anakartınızın olması gerekmekte. Diğer model anakartlarda maalesef biostan veri çekemiyoruz şuanlık için laptoplar ve diğerleri için çözüm yok. Geriye afuwinden bios verisini çektikten sonra hxd programıyla düzenleyip tekrar geri afuwinle flaşlamak kalıyor. Method biraz karışık olduğu için discorddan iletişime geçerseniz yardımcı olabilirim. Discord: eyüp#2280

Son düzenleme:
Şimdi yardımcı ol diceze para diceksin reis :D

Hiç boş yere spooferlara para vermeyin arkadaşlar piyasadaki çoğu spoofer biosa müdahele edemez. Spooferlara para vermek yerine bana küçük miktarda bağış yapsanız bile size her türlü desteği sağlarım banınızı kaldırana kadar yöntemi 4-5 gündür deliler gibi yabancı forumlarda araştırdım seri numaralarım değişmedi oyuna girdim antrenmandan 10 dakika sonra hesaplarım ban yiyordu ancak gösterdiğim 2 seri numarasını değiştirmeyi başardım discord: eyüp#2280 ulaşmak isteyen ulaşabilir her türlü desteği sağlarım

BANIN SADECE BELİRTTİĞİM SERİ NUMARALARA ATILDIĞINI TESPİT ETTİM BİLGİSAYARA FORMAT ATMAYA GEREK KALMADAN VAN152 HATA KODU NUMARALARI DEĞİŞTİRİNCE OTOMATİK OLARAK KALKIYOR
discord var mı varsa atarmısın?

6. maçımı atıyorum dostum dediğim gibi deliler gibi araştırma yaptım sadece belirttiğim 2 numaraya ban atılıyor onları değiştirince formata bile gerek kalmadan ban kalkıyor
peki bu dediğin numaraları değiştirme ileride herhangi bir şeyde sıkıntı yaratabilir mi

peki bu dediğin numaraları değiştirme ileride herhangi bir şeyde sıkıntı yaratabilir mi
orijinal numaraların olduğu bios flash dosyası yedek alınacağı için sıkıntı olması durumunda geri flashlanır ancak bir sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum bende çıkarmadı da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt