VALORANT HWID BAN KALDIRMA! - DETAYLI ANLATIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konuyla dalga geçtiğim yokki asus anakartda amidewin değil afuwin çalışır yardım etmeye çalışıyorsunuz anlıyorum ama önce araştırıp bir yorum yapın dalga geçseydim gigabythe anakartda ban kaldıırp konu açmanıza dalga geçerdim amacım bilgi vermek :D?
yakışıklı dostum konuda gigabyte ve msi için denedik yazmışız. asus için çalışır gibi bir bilgi yok. hani okuyup gelsen hani??

Mesela 2 hesabım var valorantta. Birinde hileli oynadım diğerinde hilesiz. Hileli yüzünden hilesiz de ban yer mi? Yardımcı olur cevap verirseniz sevinirim

yakışıklı dostum konuda gigabyte ve msi için denedik yazmışız. asus için çalışır gibi bir bilgi yok. hani okuyup gelsen hani??
bak canım, gülüm sana diyorum ki istediğin kadar amidewin yap asuslarda res attığında amidewin gider puf olur sen asuslarda çalışır yazmadığınıda biliyorum çalışmasının imkansız olduğunu anlatıyorum

amidewin'deki bs, su, ve id komutları için örnek koyman bizim yararımıza olur çünkü sayı formatını bilmiyoruz
örnek olarak şöyle yapabilirsin

AMIDEWINx64.EXE /ID 20/02/2020 (bilmiyorum tam olarak nasıl gireceğimizi)

amidewin'deki bs, su, ve id komutları için örnek koyman bizim yararımıza olur çünkü sayı formatını bilmiyoruz

20/02/2020 (bilmiyorum tam olarak nasıl gireceğimizi)
AMIDEWINx64.EXE /ID yazarak kendi idne göre değiştir

tamamdır konuyu değişireceğim yorumun için teşekkürler

sadece id için örnek gerekiyor, hemen vereyim: 06.07.2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt