teşekkür ederim <3Ağzına emeğine sağlık kardeşim
1 ay kaldı tekrar uzamasından korkuyorummethodu deneyip sonucu buraya yazmanız daha mantıklı. ayrıca dün 21h2 sürümünde denedik 2 maç sonra banlandı. @tolgacapkan 1909'a geçip yukarıdaki methodu uyguladı ancak delaylı ban söz konusu değil.
Benim de 1 ay kalmıştı fakat başka başka hesaplarla ban yediğim için banım en son ki hesaba göre kalkacak aslında Şubattaydı fakat artık nisan da kalkacak bende beklemekten yorulduğum için bu işlere giriştim (1 ay kaldı tekrar uzamasından korkuyorum
ben şahsen çalışacağından çook eminim ama yinede 1 ayı beklemek daha iyi olabilir.1 ay kaldı tekrar uzamasından korkuyorum
20h2 de çalışmadığı için 1909 da da çalışacağını düşünmek pek mantıklı gelmiyor .dben şahsen çalışacağından çook eminim ama yinede 1 ayı beklemek daha iyi olabilir.
21h2 içinde çalışmamıştı. bizde 1909'a geçerek denedik, artık çalışıyor20h2 de çalışmadığı için 1909 da da çalışacağını düşünmek pek mantıklı gelmiyor .d
o zaman gupro niye yapıyoruz her resde çalışmıycaksa direk düz amidewin yap aynısı mademgupro bilgisayarımda mevcut fakat hiç bir res de sayıya çevirmiyor. En azından bazı kişilerde öyle.
gupro sadece seriali değiştirmiyor amao zaman gupro niye yapıyoruz her resde çalışmıycaksa direk düz amidewin yap aynısı madem
bende böyle oldu. diğerlerini bilememo zaman gupro niye yapıyoruz her resde çalışmıycaksa direk düz amidewin yap aynısı madem