VALORANT HWID BAN KALDIRMA! - DETAYLI ANLATIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ya isme bak cringe dog kes boş lafı senin yüzünden uyarı almak istemiyorum otistik herif seni.
cringe dog diyor kendisi türkçe bir kelimeyi ingilizce kullanıyor. Noldu hawalı mı oldun
ayrıa neymarı sevdiğimden koydum ismim ile ne alakası var ahahsadnhjaskjdas

cringe dog diyor kendisi türkçe bir kelimeyi ingilizce kullanıyor. Noldu hawalı mı oldun
ayrıa neymarı sevdiğimden koydum ismim ile ne alakası var ahahsadnhjaskjdas
ya, bir boğarım seni. insanlara yararı olsun diye konu açıyoruz böyle otistikler bizi buluyor, ne günah işledim ben a*k

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ya, bir boğarım seni. insanlara yararı olsun diye konu açıyoruz böyle otistikler bizi buluyor, ne günah işledim ben a*k
boğsana 14 yaşındaki çocuksun 14 yaşında olduğunu da biliyorum. 50 Kilosun bir şey yapamazsın sanal magandasın.

Walla arkadaşlar bu kadar uğraşmak yerine ticketten 1-2 ay yalvarın kaldırıyorlar benimkini kaldırdılar sizinkini de kaldırırlar :D

bios update yapıp gupro yaptım şimdi amidewin yaptım başka birşey varmı artık oyuna girebilirmiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt