VALORANT HWID BAN KALDIRMA! - DETAYLI ANLATIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
eğer sürümünüz 1909'sa formata gerek yok. 1909 değilse 1909a geçişte otomatik format atılacak zaten.
aga bişi dicem de konu sahibi zaten cevaplıyor sen niye cevaplanmış sorulara yanıt veriyorsun yorum kasmaya çalışıyorsun :d
bu da ayrı bi saçma.
sal adam cevaplasın konu sahibi sen değilsin.

aga bişi dicem de konu sahibi zaten cevaplıyor sen niye cevaplanmış sorulara yanıt veriyorsun yorum kasmaya çalışıyorsun :d
bu da ayrı bi saçma.
sal adam cevaplasın konu sahibi sen değilsin.
konuyu okursan, methodu beraber yaptığımızı görürsün 0 ıq ayrıca efsane üyeyim neden yorum kasayım xD

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
konuyu okursan, methodu beraber yaptığımızı görürsün 0 ıq ayrıca efsane üyeyim neden yorum kasayım xD
adamın cevapladığı yanıtları tekrar cevaplıyorsun sal adam cevaplıyor zaten boş yorumla dolduruyorsun burayı

temiz kurulumdan kasıtını anlamamış olabilir, anlamadan boş yorumu kes.
asıl sen boş yorumu kes, tüm yorumlara baktım hepsini adam cevapladığı halde sende cevap vermişsin üstelik bazıları aynı yazılar

asıl sen boş yorumu kes, tüm yorumlara baktım hepsini adam cevapladığı halde sende cevap vermişsin üstelik bazıları aynı yazılar
boş yorumsa adminler ilgilenir küçük dostum. admin falan değilsin, otur yerine kullanıyorsan kullan kullanmıyorsan çık başlığımızdan.

boş yorumsa adminler ilgilenir küçük dostum. admin falan değilsin, otur yerine kullanıyorsan kullan kullanmıyorsan çık başlığımızdan.
başlığımızdan wjkndnjkasjksamx
sanarsın kendi başlığı
adamın bir yerini yalamaktan bir b*k yapmıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt