aga bişi dicem de konu sahibi zaten cevaplıyor sen niye cevaplanmış sorulara yanıt veriyorsun yorum kasmaya çalışıyorsun :değer sürümünüz 1909'sa formata gerek yok. 1909 değilse 1909a geçişte otomatik format atılacak zaten.
konuyu okursan, methodu beraber yaptığımızı görürsün 0 ıq ayrıca efsane üyeyim neden yorum kasayım xDaga bişi dicem de konu sahibi zaten cevaplıyor sen niye cevaplanmış sorulara yanıt veriyorsun yorum kasmaya çalışıyorsun :d
bu da ayrı bi saçma.
sal adam cevaplasın konu sahibi sen değilsin.
adamın cevapladığı yanıtları tekrar cevaplıyorsun sal adam cevaplıyor zaten boş yorumla dolduruyorsun burayıkonuyu okursan, methodu beraber yaptığımızı görürsün 0 ıq ayrıca efsane üyeyim neden yorum kasayım xD
temiz kurulumdan kasıtını anlamamış olabilir, anlamadan boş yorumu kes.adamın cevapladığı yanıtları tekrar cevaplıyorsun sal adam cevaplıyor zaten boş yorumla dolduruyorsun burayı
asıl sen boş yorumu kes, tüm yorumlara baktım hepsini adam cevapladığı halde sende cevap vermişsin üstelik bazıları aynı yazılartemiz kurulumdan kasıtını anlamamış olabilir, anlamadan boş yorumu kes.
boş yorumsa adminler ilgilenir küçük dostum. admin falan değilsin, otur yerine kullanıyorsan kullan kullanmıyorsan çık başlığımızdan.asıl sen boş yorumu kes, tüm yorumlara baktım hepsini adam cevapladığı halde sende cevap vermişsin üstelik bazıları aynı yazılar
başlığımızdan wjkndnjkasjksamxboş yorumsa adminler ilgilenir küçük dostum. admin falan değilsin, otur yerine kullanıyorsan kullan kullanmıyorsan çık başlığımızdan.
ya isme bak cringe dog kes boş lafı senin yüzünden uyarı almak istemiyorum otistik herif seni.başlığımızdan wjkndnjkasjksamx
sanarsın kendi başlığı
adamın bir yerini yalamaktan bir b*k yapmıyorsun