Çözüldü Valorant HVCI enabled yeni çıkan bir şey mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vista 

🚀 𝘽𝙚𝙨𝙩 𝙑𝙖𝙡𝙤𝙧𝙖𝙣𝙩&𝙎𝙥𝙤𝙤𝙛𝙚𝙧 ✨
Trusted Provider
Tpm hatasini çözdük şimdide bu çıktı bilen var mi yada bypass'a ihtiyaç duyulur mu?

image.png

hocam sakın açmayın. açan çoğu kişi ban yiyor. özellikle bir hile kullanıyorsanız veya spoofladıysanız vb

HVCI Bilgisayarınızda bulunan virtualization özelliğidir. Oyuna giriş sağlamak için buda açılmalı fakat açılınca hileler optimizasyonlu çalışmaz. Yani bunada tpm bypass gibi, kapalıyken açık gösteren bir bypass lazım

Bütün pasterlar elindiği sistemdir. Sebebini soracak olursanız, mapper vb. kullanmanız bu ayarı açınca imkansızdır. Şu an Türkiye’de bu ayar açık ve sadece bizde çalışıyor diye biliyorum. Bir tiriği var, yasak ama burada o kelimeyi kullanmam.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bütün pasterlar elindiği sistemdir. Sebebini soracak olursanız, mapper vb. kullanmanız bu ayarı açınca imkansızdır. Şu an Türkiye’de bu ayar açık ve sadece bizde çalışıyor diye biliyorum. Bir tiriği var, yasak ama burada o kelimeyi kullanmam.
Spoofermi . Cheatsmi

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
aynı sorun bende var. buradaki kodu cmd'ye yapıştırdım işlem tamamlandı dedi bilgisayarı yeniden başlattım valo yine aynı hatayı verdi. windows ayarlarında da gözükmüyor ne yapmam gerek?
buna git paylaşmış uygula dene konu

çözdüm sorunu. benim çözümüm şöyle oldu; aynı sorun yaşayan varsa virtualization ayarını açması gerekiyor bios ayarlarından. sonra çekirdek yalıtım kısmından bellek bütünlüğü ayarları aktif hale geliyor ve etkinleştirebiliyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt