- İletişim
Biraz kafanı kullanırsan kendi hileni kullanırsın zaten.ama o hilelerin günlüğü 200TL değil
Biraz kafanı kullanırsan kendi hileni kullanırsın zaten.ama o hilelerin günlüğü 200TL değil
gelip hile forumlarına ağlayıp zırlama bilader hileden bıktıysan ya oyunu bırak yada sen de git priv hile alıp oyna aptal mısın amkÖncelikle Selamın Aleyküm arkadaşlar bugünkü konumuz hileler bazı oyunlarda p2towinlerde vesaire karşı değilim bi nevi zevk oda evet ama anlamasığım nokta şu valoranttta niye try hard olsun legit olsun neden hile kullaniyorsunuz bende kullanmak istedim zamanında sonu hep hüsran bitti 4 ay bilgiseyara veda etmenin zevki 40 dk falan yani spoofer diyonuz da bi zamandan sonra o spooferlar fix yiyo 2 3 ay sik gibi kaliyorsunuz paralı veya parasız onu gectim bide hile olmadığınıza belirtiyorum bütün forumlara yazacağım buda dahil sizden tek ricam hilelerin kaldırılması en azından bi süreliğine umarım beni anlamışsınızdır
hepimiz işe gidiyoruz yorgun argın zevk almaya ihtiyacımız var vakit öldürmeye iyi geceler
Yorgun argınsan valo girme zaten direkt olarak valo girme bombos oyunÖncelikle Selamın Aleyküm arkadaşlar bugünkü konumuz hileler bazı oyunlarda p2towinlerde vesaire karşı değilim bi nevi zevk oda evet ama anlamasığım nokta şu valoranttta niye try hard olsun legit olsun neden hile kullaniyorsunuz bende kullanmak istedim zamanında sonu hep hüsran bitti 4 ay bilgiseyara veda etmenin zevki 40 dk falan yani spoofer diyonuz da bi zamandan sonra o spooferlar fix yiyo 2 3 ay sik gibi kaliyorsunuz paralı veya parasız onu gectim bide hile olmadığınıza belirtiyorum bütün forumlara yazacağım buda dahil sizden tek ricam hilelerin kaldırılması en azından bi süreliğine umarım beni anlamışsınızdır
hepimiz işe gidiyoruz yorgun argın zevk almaya ihtiyacımız var vakit öldürmeye iyi geceler
dogruYorgun argınsan valo girme zaten direkt olarak valo girme bombos oyun
benim tek amacım hile oranını bi nebze de azaltmak her önüne gelen hile açarsa nasıl zevk alacaksınız oyundan bende kullandım doğru değil onu söylüyorum ama kıt kafalı bazı arklar yanlış anlamış ben emek veriyorum bro hileyle radyantta olursunÖncelikle Selamın Aleyküm arkadaşlar bugünkü konumuz hileler bazı oyunlarda p2towinlerde vesaire karşı değilim bi nevi zevk oda evet ama anlamasığım nokta şu valoranttta niye try hard olsun legit olsun neden hile kullaniyorsunuz bende kullanmak istedim zamanında sonu hep hüsran bitti 4 ay bilgiseyara veda etmenin zevki 40 dk falan yani spoofer diyonuz da bi zamandan sonra o spooferlar fix yiyo 2 3 ay sik gibi kaliyorsunuz paralı veya parasız onu gectim bide hile olmadığınıza belirtiyorum bütün forumlara yazacağım buda dahil sizden tek ricam hilelerin kaldırılması en azından bi süreliğine umarım beni anlamışsınızdır
Plat elo seri maçımda karşıma hile gelince yaptığım açıklama.Öncelikle Selamın Aleyküm arkadaşlar bugünkü konumuz hileler bazı oyunlarda p2towinlerde vesaire karşı değilim bi nevi zevk oda evet ama anlamasığım nokta şu valoranttta niye try hard olsun legit olsun neden hile kullaniyorsunuz bende kullanmak istedim zamanında sonu hep hüsran bitti 4 ay bilgiseyara veda etmenin zevki 40 dk falan yani spoofer diyonuz da bi zamandan sonra o spooferlar fix yiyo 2 3 ay sik gibi kaliyorsunuz paralı veya parasız onu gectim bide hile olmadığınıza belirtiyorum bütün forumlara yazacağım buda dahil sizden tek ricam hilelerin kaldırılması en azından bi süreliğine umarım beni anlamışsınızdır
tmÖncelikle Selamın Aleyküm arkadaşlar bugünkü konumuz hileler bazı oyunlarda p2towinlerde vesaire karşı değilim bi nevi zevk oda evet ama anlamasığım nokta şu valoranttta niye try hard olsun legit olsun neden hile kullaniyorsunuz bende kullanmak istedim zamanında sonu hep hüsran bitti 4 ay bilgiseyara veda etmenin zevki 40 dk falan yani spoofer diyonuz da bi zamandan sonra o spooferlar fix yiyo 2 3 ay sik gibi kaliyorsunuz paralı veya parasız onu gectim bide hile olmadığınıza belirtiyorum bütün forumlara yazacağım buda dahil sizden tek ricam hilelerin kaldırılması en azından bi süreliğine umarım beni anlamışsınızdır
ne satışı kuzen
sen ona bile çıkaman gofik ne konuşuyon halaPlat elo seri maçımda karşıma hile gelince yaptığım açıklama.