Ben 8 kere ban yedim devamkeÖncelikle Selamın Aleyküm arkadaşlar bugünkü konumuz hileler bazı oyunlarda p2towinlerde vesaire karşı değilim bi nevi zevk oda evet ama anlamasığım nokta şu valoranttta niye try hard olsun legit olsun neden hile kullaniyorsunuz bende kullanmak istedim zamanında sonu hep hüsran bitti 4 ay bilgiseyara veda etmenin zevki 40 dk falan yani spoofer diyonuz da bi zamandan sonra o spooferlar fix yiyo 2 3 ay sik gibi kaliyorsunuz paralı veya parasız onu gectim bide hile olmadığınıza belirtiyorum bütün forumlara yazacağım buda dahil sizden tek ricam hilelerin kaldırılması en azından bi süreliğine umarım beni anlamışsınızdır
hepimiz işe gidiyoruz yorgun argın zevk almaya ihtiyacımız var vakit öldürmeye iyi geceler
istediğin kral yerden spoofer al tekrar hile kullanmasan da ban yiyeceksin arkadaş spoof konusunda doğru söylemişdostum bende işe gidiyorum ama kullanmaktan zevk alıyorum.Kötü yerlerden almadığın sürece hile ve spoofta problem yaşayacağını sanmıyorum.Hileler her zaman olucak etik değerleri bi kenara bırakmak gerekiyor
Yıllarca hile kullanıp ban yemeyen insanlar var bunu asla unutma.Öncelikle Selamın Aleyküm arkadaşlar bugünkü konumuz hileler bazı oyunlarda p2towinlerde vesaire karşı değilim bi nevi zevk oda evet ama anlamasığım nokta şu valoranttta niye try hard olsun legit olsun neden hile kullaniyorsunuz bende kullanmak istedim zamanında sonu hep hüsran bitti 4 ay bilgiseyara veda etmenin zevki 40 dk falan yani spoofer diyonuz da bi zamandan sonra o spooferlar fix yiyo 2 3 ay sik gibi kaliyorsunuz paralı veya parasız onu gectim bide hile olmadığınıza belirtiyorum bütün forumlara yazacağım buda dahil sizden tek ricam hilelerin kaldırılması en azından bi süreliğine umarım beni anlamışsınızdır
hepimiz işe gidiyoruz yorgun argın zevk almaya ihtiyacımız var vakit öldürmeye iyi geceler
Öncelikle Selamın Aleyküm arkadaşlar bugünkü konumuz hileler bazı oyunlarda p2towinlerde vesaire karşı değilim bi nevi zevk oda evet ama anlamasığım nokta şu valoranttta niye try hard olsun legit olsun neden hile kullaniyorsunuz bende kullanmak istedim zamanında sonu hep hüsran bitti 4 ay bilgiseyara veda etmenin zevki 40 dk falan yani spoofer diyonuz da bi zamandan sonra o spooferlar fix yiyo 2 3 ay sik gibi kaliyorsunuz paralı veya parasız onu gectim bide hile olmadığınıza belirtiyorum bütün forumlara yazacağım buda dahil sizden tek ricam hilelerin kaldırılması en azından bi süreliğine umarım beni anlamışsınızdır
ama o hilelerin günlüğü 200TL değilYıllarca hile kullanıp ban yemeyen insanlar var bunu asla unutma.
sen ne anlatıyon be oglum be ablaÖncelikle Selamın Aleyküm arkadaşlar bugünkü konumuz hileler bazı oyunlarda p2towinlerde vesaire karşı değilim bi nevi zevk oda evet ama anlamasığım nokta şu valoranttta niye try hard olsun legit olsun neden hile kullaniyorsunuz bende kullanmak istedim zamanında sonu hep hüsran bitti 4 ay bilgiseyara veda etmenin zevki 40 dk falan yani spoofer diyonuz da bi zamandan sonra o spooferlar fix yiyo 2 3 ay sik gibi kaliyorsunuz paralı veya parasız onu gectim bide hile olmadığınıza belirtiyorum bütün forumlara yazacağım buda dahil sizden tek ricam hilelerin kaldırılması en azından bi süreliğine umarım beni anlamışsınızdır