Valorant hile

wictory

Silver Üye
Merhaba valorant hile aldım max 3 saat bişey kullandım hesap cihaz herşey ban yedi satıcıya yazıyorum 3 saatte bir cevap veriyor hiç yardımcı olmuyor ne yapmamı öneriyorsunuz ??

Hilenin adı ne ve kimden aldın? Forumdan bi satıcısıysa forum aracılığı ile iletişime geçebilirsin

Merhaba valorant hile aldım max 3 saat bişey kullandım hesap cihaz herşey ban yedi satıcıya yazıyorum 3 saatte bir cevap veriyor hiç yardımcı olmuyor ne yapmamı öneriyorsunuz ??
dostum hile ban yedirtebilir normal bişey bunu bilerek alman gerekiyor

Ne yapmanı önerebiliriz kardeş? oyun oynamak istiyorsan spoof atacan istemiyorsan 4 ay bekleyecen. Forumdan aldıysan hileyi şikayet konusu aç insanlar da bilgilensin alışveriş yapmasın kişiden

Hileyi kimden satın aldın? Satıcı ile iletişime geç.

doğru ama en azından bi yardım destek bekliyorum satıcıdan cevap bile vermiyor
tamam da kanka adam neyin desteğini verecek yani banının açılmasını falan yapamaz sonuçta spoofer alman gerekli

Ne yapmanı önerebiliriz kardeş? oyun oynamak istiyorsan spoof atacan istemiyorsan 4 ay bekleyecen. Forumdan aldıysan hileyi şikayet konusu aç insanlar da bilgilensin alışveriş yapmasın kişiden
dostum neyin şikayetini açacak adama adam hileyi teslim etmiş ban yedi diye şikayet açma gibi bi durum yok

tamam da kanka adam neyin desteğini verecek yani banının açılmasını falan yapamaz sonuçta spoofer alman gerekli
3 saat kullandım sildim sonra ban yiyince pc reset falan attım spoofer falan tek seferlik verebilir ben olsam öyle yapardım mağdur olmasın diye müşteri

spoofer buldum rat yedim şuan bidaha pc reset atıcam

3 saat kullandım sildim sonra ban yiyince pc reset falan attım spoofer falan tek seferlik verebilir ben olsam öyle yapardım mağdur olmasın diye müşteri
kardeşim ne alaka sen yayinci falan olsan tamam ama musterisin hileden dolayı ban yedin diye sana spoofer vermek zorunda değil

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt