Valorant hile önerisi

Arkadaşlar valoda hile alıcam ban yemiyeceğim ud olan arkadaşlarımla giricem bir yandan rank kasıcam o yüzden ban sıkıntı filan yaşamak istemiyorum varsa önerileriniz yazarsanız sevinirim
aklımda olan yazılımlar : Gamebreaker-PublicFull / Novitec /techart(belki olabilir)
bu ikisi var şuanlık aklımda gamebreaker veya novitec kullanlar varsa yazılımdan memnunmu ban vesaire oldumu belirtirlerse çok mutlu olurum bu konuyu açma sebebim 3 yazılımıda araştırıyorum bazıları gamebreaker dt diyor bazılar değil ben 3 ay sıkıntısız kullandım filan diyor novitecde çok bilgim yok lütfen bir düşünceniz deneyiminiz var ise paylaşırsanız sevinirim
gamebreaker publicte kullandim privde public daha uygun ve guncel olarak safe kendim bizzat denedim kullandim ve memnun kaldim.

Arkadaşlar valoda hile alıcam ban yemiyeceğim ud olan arkadaşlarımla giricem bir yandan rank kasıcam o yüzden ban sıkıntı filan yaşamak istemiyorum varsa önerileriniz yazarsanız sevinirim
aklımda olan yazılımlar : Gamebreaker-PublicFull / Novitec /techart(belki olabilir)
bu ikisi var şuanlık aklımda gamebreaker veya novitec kullanlar varsa yazılımdan memnunmu ban vesaire oldumu belirtirlerse çok mutlu olurum bu konuyu açma sebebim 3 yazılımıda araştırıyorum bazıları gamebreaker dt diyor bazılar değil ben 3 ay sıkıntısız kullandım filan diyor novitecde çok bilgim yok lütfen bir düşünceniz deneyiminiz var ise paylaşırsanız sevinirim
gamebreaker kullandım 1 hafta deneme fırsatım oldu herhangi bir sıkıntısını görmedim ban vs.

Novitec kullan bence gamebreaker da olur bütçene göre

knk bilmediğim için soruyorum birkaç yerde banwave yedik dt filan gördüm public için o yüzden sormak istedim

sanırım bir yayıncın gamebreakerden ban yemiş bu doğrumu ban sebebi gamebreakermı başka birşeymi
yayıncımın spoofer istemesi sadece dalgaya takılmıştır o

discord.gg/divineservice

gamebreaker dediğiniz nerden alınıyor bende almak istiyorum

parası pulu önemli değil bi hile aldık hwid yedim öylece kaldı hem spoffu hem hilesi hem de satıcısı sağlam biri yokmu gamebreaker

parası pulu önemli değil bi hile aldık hwid yedim öylece kaldı hem spoffu hem hilesi hem de satıcısı sağlam biri yokmu gamebreaker
gamebreaker spof satmıyor zaten piyasadaki çoğu spofta bypassı dt oluyo benim tavsiyem ban yediğin bir hesaba gir riota ticket at yasaklanmam ne zaman açılacak diye o vakite kadar bekle temiz devam et

yayıncımın spoofer istemesi sadece dalgaya takılmıştır o
anlamadığım şu neden ban dalgasına yakalanıyor yazılım yüzündenmş

Son düzenleme:
https://cheatglobal.com/konu/valorant-internal-vanguard-bypassli-private-urun.65313/

Bu konuma göz atmak ister misin?
bazı ürünler ban dalgasına takıldı ama private hilemiz takılmadı.

Artık bizde bilmiyoruz neyi önereceğimizi 1 keyi 50 kişiye satanı mı ararsın vurup kaçanı mı ararsın hepsi piyasada

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt