Valorant hile önerisi

Son düzenleme:
Gamebreakerı totalde 3 ay kullandım 2 kez full paket aldım 1 kez only aim aldım. Hile mükemmel tek kelimeyle tam legit kimse anlamıyor fakat destekleri biraz kötü bir sorun olduğu zaman direkt ulaşamıyorsun çok zaman geçiyor. Ha kaybettiğin süreyi geri ekliyorlar ama bekletiyorlar

knk bilmediğim için soruyorum birkaç yerde banwave yedik dt filan gördüm public için o yüzden sormak istedim

sanırım bir yayıncın gamebreakerden ban yemiş bu doğrumu ban sebebi gamebreakermı başka birşeymi
dost discord.gg/valohack gelip öğrenebilirsin

Arkadaşlar valoda hile alıcam ban yemiyeceğim ud olan arkadaşlarımla giricem bir yandan rank kasıcam o yüzden ban sıkıntı filan yaşamak istemiyorum varsa önerileriniz yazarsanız sevinirim
aklımda olan yazılımlar : Gamebreaker-PublicFull / Novitec /techart(belki olabilir)
bu ikisi var şuanlık aklımda gamebreaker veya novitec kullanlar varsa yazılımdan memnunmu ban vesaire oldumu belirtirlerse çok mutlu olurum bu konuyu açma sebebim 3 yazılımıda araştırıyorum bazıları gamebreaker dt diyor bazılar değil ben 3 ay sıkıntısız kullandım filan diyor novitecde çok bilgim yok lütfen bir düşünceniz deneyiminiz var ise paylaşırsanız sevinirim
bizim hilemizi alabilirsin her saat driver güncellemesi oto yapılıyor external en kaliteli ürünlerden birisi

Gamebreakerı totalde 3 ay kullandım 2 kez full paket aldım 1 kez only aim aldım. Hile mükemmel tek kelimeyle tam legit kimse anlamıyor fakat destekleri biraz kötü bir sorun olduğu zaman direkt ulaşamıyorsun çok zaman geçiyor. Ha kaybettiğin süreyi geri ekliyorlar ama bekletiyorlar
ne gibi sorunlar çıktı

• Beğen
Tepkiler: VGC
ne gibi sorunlar çıktı
bazen serial kodun var o kilitleniyor bunun için yazıyorsun tık diye cevap alamıyorsun bekliyorsun ne zaman görür de yazarsa. Onun dışında hilede 1 kez hata oldu onunla alakalı da baya 6 7 saat civarı bekledim hatanın sebebini yazıştığım arkadaş bilmiyordu diğer arkadaşı bekledik o yüzden. Dediğim gibi tek sorunu çok bekletmeleri yani örneğin haftanın 6 gübü çalışan birisin 1 gün pazar tatilin var bu süre içerisinde de beklemek istemezsin yani biraz can sıkıcı bir mevzuydu en azından benim açımdan

bazen serial kodun var o kilitleniyor bunun için yazıyorsun tık diye cevap alamıyorsun bekliyorsun ne zaman görür de yazarsa. Onun dışında hilede 1 kez hata oldu onunla alakalı da baya 6 7 saat civarı bekledim hatanın sebebini yazıştığım arkadaş bilmiyordu diğer arkadaşı bekledik o yüzden. Dediğim gibi tek sorunu çok bekletmeleri yani örneğin haftanın 6 gübü çalışan birisin 1 gün pazar tatilin var bu süre içerisinde de beklemek istemezsin yani biraz can sıkıcı bir mevzuydu en azından benim açımdan
cevabın için teşekkür ederim sanırım bu 3 aylık süreçte ban yaşamadın?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt