Çözüldü valorant hile arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akenx0

Gold Üye
sa asla banlatmayacak bir hile arıyorum fiyatı önemli değil kalitesi ve koruması önemli ve güvenilir olması önemli
main hesabımda kullanacağım bu yüzden asla banlatmayacak bir esp veya legit aimbot hilesi arıyorum
main hesabımın değeri 20k₺ üstü yani çok fazla skin vb. var yani asla ban yememek istiyorum
paypalla da ödeme yapabilirim, önerileri yazabilirsiniz

bende arıyorum

wall hack varmı knk
homoda evet var tüm özellikleride şöyle;

+ Aimbot:
– Silent Aim
– Normal Aim
– Normal AimBot
– Keybind for AimBot
– Bone Selection
– AimBot FOV
– Draw FOV
– 360 Mode
– Draw Recoil
– Visible Check
– Auto Shoot
+ ESP:
– Head
– Skeleton
– Distance
– Glow
– Radar
– Box
– Health Text
– Health Bar
– Tracers
– Show Last Location
– 2D Box
– 2D Filled
– 3D Box
– 2D Corner
– Health Bar Location:
– Left of the Opponent
– Right of the Opponent
– Below the Opponent
– Tracer Location
– From the top of your screen
– From the middle of your screen
– From the bottom of your screen
– Fully Customizable Color of:
– Box Color
– Bones Color
– Head Color
– Tags Color
– Tracers Color
– Filled Color
– Visible Color
- Chams Color
+ Other:
– Field Of View Changer (FOV Changer)
– Chams​

ama dediğim gibi ban olasılığı nedir vs bilmiyorum ben hesap boost vs yapmak istediğim için hangisi daha iyi olur emin değilim

sa asla banlatmayacak bir hile arıyorum fiyatı önemli değil kalitesi ve koruması önemli ve güvenilir olması önemli
main hesabımda kullanacağım bu yüzden asla banlatmayacak bir esp veya legit aimbot hilesi arıyorum
main hesabımın değeri 20k₺ üstü yani çok fazla skin vb. var yani asla ban yememek istiyorum
paypalla da ödeme yapabilirim, önerileri yazabilirsiniz
Dostum o kadar değerli hesabı riske atmaya gerek var mı sence? Bir hileye ne kadar güvenebilirsin? :)

I'm looking for a cheat that will never get you banned, the price is not important, the quality and protection are important and reliable.
I'm going to use it on my main account so I'm looking for an esp or legit aimbot trick that will never get banned
The value of my main account is over 20k₺, so too many skins etc. there is so i never want to get banned
I can also pay with paypal, you can write suggestions
project-A

20 k lık hesapta sakın hile açma asla ban diye bir şey yoktur. diyen de yalancıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt