Çözüldü valorant hile arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akenx0

Gold Üye
sa asla banlatmayacak bir hile arıyorum fiyatı önemli değil kalitesi ve koruması önemli ve güvenilir olması önemli
main hesabımda kullanacağım bu yüzden asla banlatmayacak bir esp veya legit aimbot hilesi arıyorum
main hesabımın değeri 20k₺ üstü yani çok fazla skin vb. var yani asla ban yememek istiyorum
paypalla da ödeme yapabilirim, önerileri yazabilirsiniz

sa asla banlatmayacak bir hile arıyorum fiyatı önemli değil kalitesi ve koruması önemli ve güvenilir olması önemli
main hesabımda kullanacağım bu yüzden asla banlatmayacak bir esp veya legit aimbot hilesi arıyorum
main hesabımın değeri 20k₺ üstü yani çok fazla skin vb. var yani asla ban yememek istiyorum
asla ban yememek diye bir şeyyoktur her hile banlatır hile kullanmayı ban yiyen kişilerrde oluyor

dostum discord.gg/vixencheat çok sağlam bir hile şu an yarı legit yarı rage oynuyorum her el en az 30 görüyorum dia 3üm tavsiyem arduino lu da değil bu arada

Fiyatı önemli değil ise Moscarella var hocam aylık 300 Dolar sadece kripto private bir hile 5 kişiye satılıyor sadece ban yiyeni menüsünü dahi görmedim

İlk öncelikle selamlar kanka
''+Asla ban yememek istiyorum /ban yemek istemiyorum ve buna ihtimal bile istemiyorum''
Diyorsan eğer sana fazlasıyla diğer insanlardan dürüst bir yorum yapabilirim ; HiLe kullanma çünkü sen kesinlik istiyorsun fakat bu hileler için imkansız.
Pixel Triggerbot , Arduino Aimbot kullanabilirsin fakat bu tamamıyla senin oynayışına bağlı olarak ban yedirir bunu unutma.. bu da asla ban yemeyeceğin anlamına gelmez.
Kaliteli bir Pixel Triggerbot bulamazsın herhangi bir yerde ve ben de sanırsam bir süre konu açmayı pek düşünmüyorum ama
Kaliteli bir ürün istiyorsan Arduino olarak fiyatı kalitesi en iyi kişisel düşüncem yakın arkadaşımın ürünü olan @MoonWare 'nin ürünü
discord.gg/moonware
Herhangi bir soru-sorun varsa kafanda bana da ulaşabilirsin kanka iyi eğlenceler dilerim.

salonuda balkona katamı la ferah olur

homocheats var oynayanların kolay kolay ban yemediğini duydum güzele benziyor kullanan varmı burda?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt