VALORANT HESAP ALIRKEN NEYE DİKKAT ETMELİYİM

BRO İLK MAİLLE ÇEKMEYİ DENESE BİLE İLK MAİL ALICIDA OLDUĞU İÇNİ BÜTÜN BİLGİLERİ DEĞİŞSE BİLE DOĞRULAMA E POSTASI İLK MAİLE GİDECEĞİ İÇİN ALAMAZ.
Herkesin kendine göre haklı olduğu düşünceler var ya ben alacam ilk mailli bilgileri sağlam herşeyiyle tam bir hesap ne olacak görecem yada bu meraktan vageçecem

Herkesin kendine göre haklı olduğu düşünceler var ya ben alacam ilk mailli bilgileri sağlam herşeyiyle tam bir hesap ne olacak görecem yada bu meraktan vageçecem
bence o riske girme, gidipte atıyorum 800 tlyi çöp etmek yerine 400 tl daha ekle elinde tutulur birşeyin olsun.
hesap satmış ve satın almış biri olarak söylüyorum.

bence o riske girme, gidipte atıyorum 800 tlyi çöp etmek yerine 400 tl daha ekle elinde tutulur birşeyin olsun.
hesap satmış ve satın almış biri olarak söylüyorum.
Ne gibi yani anlamadım . 1200 tl ye kendim mi alayım skimleri gibi mi

valorant hesap satın almanı önermem kesinlikle çünkü %80 hesap satıcısı hesabı aldıktan sonra maili devretmediyse şifreyi değiştiriyor (eğer mailli almadıysan) %70 i ise maili devrettikten sonra yada ilk maili verdikten sonra riot desteğe yazıp maili geri alıyor 1 hafta sonra o yüzden kendin para yatırarak almanı skinleri almanı tavsiye ediyorum

BRO İLK MAİLLE ÇEKMEYİ DENESE BİLE İLK MAİL ALICIDA OLDUĞU İÇNİ BÜTÜN BİLGİLERİ DEĞİŞSE BİLE DOĞRULAMA E POSTASI İLK MAİLE GİDECEĞİ İÇİN ALAMAZ.
bu güne kadar 2000 tane random hesabı kendı maılıme alıp satmısımdır parasınıda sen düşün bir bildiğim var ki söylüyorum

oyun hesabı satın alınmaz heleki öyle değer verip para yatıracaksan 1 2 aya tokatlanırsın geri çeker adam hesap satımları genelde böyle oluyor he eğer arkadaşın falan varsa sıkıntı olmaz ama genellikle diğerlerinin söylediği gibi tavsiyem alma

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt