VALORANT HESAP ALIRKEN NEYE DİKKAT ETMELİYİM

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
En sağlıklı sı ya tanıdık birinden alman ya da mail onaysız yoksa uğraşan kişi her türlü gmaili de hesabida geri alır

Para yatırılmış hesapları almanı pek tasvir etmiyorum. Almak istiyorsan da gamermarkt üzerinden alabilirsin %100 koruma sağlamaz sağlayamaz fakat yine de bir korkutuculuğu mevcut dava gibi, ancak yine de hesabı adam 5 ay sonra da çeker 8 ay sonra da tanıdığın güvendiğin biri varsa ondan alman daha iyi olur en azından çekilecek mi diye başın ağrımaz. :incredible:

En sağlıklı sı ya tanıdık birinden alman ya da mail onaysız yoksa uğraşan kişi her türlü gmaili de hesabida geri alır
Para yatırılmış hesapları almanı pek tasvir etmiyorum. Almak istiyorsan da gamermarkt üzerinden alabilirsin %100 koruma sağlamaz sağlayamaz fakat yine de bir korkutuculuğu mevcut dava gibi, ancak yine de hesabı adam 5 ay sonra da çeker 8 ay sonra da tanıdığın güvendiğin biri varsa ondan alman daha iyi olur en azından çekilecek mi diye başın ağrımaz. :incredible:

Aradan zaman geçsede her türlü hesabın bir riski oluyor ozaman . Teşekkürler bilgilendirmeler için.

Aradan zaman geçsede her türlü hesabın bir riski oluyor ozaman . Teşekkürler bilgilendirmeler için.
Önemli değil dediğim gibi çevrende arkadaşın olur yani bu beni silkmez dediğin biri varsa hesabını satıyor ise onun hesabını al hem fiyat konusunda yardımcı olur kim bilir taksitli hesap bile alabilirsin.

Önemli değil dediğim gibi çevrende arkadaşın olur yani bu beni silkmez dediğin biri varsa hesabını satıyor ise onun hesabını al hem fiyat konusunda yardımcı olur kim bilir taksitli hesap bile alabilirsin.
Cevremde yok öyle . Hesap satış sitelerinden bakıyordum . ilk mailli faturali vsvs anlaşılan öyle alsak bile her türlü isteyen istediği şekilde geri alabilecek.

Ticket açılmış bir hesabı alma geri almak adına, hileyle kasılmış bir hesabıda alma en sağlıklısı numarasız maili senin üstüne geçecek bir hesap

Eger skinsizse Mail onaysiz hesabi geri cekemezsin
İçinde skin olsun istediğim için skinli alamak istiyordum .
Ticket açılmış bir hesabı alma geri almak adına, hileyle kasılmış bir hesabıda alma en sağlıklısı numarasız maili senin üstüne geçecek bir hesap
Öyle olsa bile fatura bilgilerinden geri çekilebilir diyorlar. adamın elinde satın alım bilgileri olduğu için ilk mailin bir mevsuzU yok dediler.

BRO İLK MAİLLE ÇEKMEYİ DENESE BİLE İLK MAİL ALICIDA OLDUĞU İÇNİ BÜTÜN BİLGİLERİ DEĞİŞSE BİLE DOĞRULAMA E POSTASI İLK MAİLE GİDECEĞİ İÇİN ALAMAZ.
Sana Çok Net Bir Şey diyim 2. el hesap alma o adam geri çekmek isterse hertürlü çeker istediği kadar ilk maili versin veya mail onaysız olsun hertürlü ceker

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt