tamamen satıcıya bağlı, çünkü eğer içine para yatırıldıysa bağlı mail veya telefonun önemi kalmıyor sadece faturayla bile hesabı geri alabiliyor, tavsiyem valorant hesabı alma.Arkadaşlar Merhaba Hayırlı Kandiller.
Valorant Hesap alırken nerelere dikkat etmeliyim
İlk mail oluşturma bilgileri vs...
Birde Telefon onaylaması yapılmış hesap alınırmı ?
Kendim temiz oluşturup öylemi kullanmam gerekir. Skin falan olsun alayım diyorum ama .tamamen satıcıya bağlı, çünkü eğer içine para yatırıldıysa bağlı mail veya telefonun önemi kalmıyor sadece faturayla bile hesabı geri alabiliyor, tavsiyem valorant hesabı alma.
ilk mailiyle devretsin sana yoksa geri çeker paran çöp olurArkadaşlar Merhaba Hayırlı Kandiller.
İlk mail ile almak istiyorum fakat ilk mail denince mailin içinde oluşturma mesajlarının yüklenen vplerin mail gönderileri olması gerekiyor değilmi.ilk mailiyle devretsin sana yoksa geri çeker paran çöp olur
mail onaysız olsun ve tel no bağlı olsada bişey yapamaz tel no turnuvalara katılmak için varArkadaşlar Merhaba Hayırlı Kandiller.
tel no o kadar önemli bir şey değil desteğe yazarsan kaldırıyorlar zatenmail onaysız olsun ve tel no bağlı olsada bişey yapamaz tel no turnuvalara katılmak için var
En iyisi hiç bulaşmamak ozaman istediğimiz skinler gelince Vp ile almak daha temiz iş .Sana Çok Net Bir Şey diyim 2. el hesap alma o adam geri çekmek isterse hertürlü çeker istediği kadar ilk maili versin veya mail onaysız olsun hertürlü ceker