VALORANT HESAP ALIRKEN NEYE DİKKAT ETMELİYİM

apex06

Diamond Üye
Arkadaşlar Merhaba Hayırlı Kandiller.
Valorant Hesap alırken nerelere dikkat etmeliyim
İlk mail oluşturma bilgileri vs...
Birde Telefon onaylaması yapılmış hesap alınırmı ?

tamamen satıcıya bağlı, çünkü eğer içine para yatırıldıysa bağlı mail veya telefonun önemi kalmıyor sadece faturayla bile hesabı geri alabiliyor, tavsiyem valorant hesabı alma.

tamamen satıcıya bağlı, çünkü eğer içine para yatırıldıysa bağlı mail veya telefonun önemi kalmıyor sadece faturayla bile hesabı geri alabiliyor, tavsiyem valorant hesabı alma.
Kendim temiz oluşturup öylemi kullanmam gerekir. Skin falan olsun alayım diyorum ama .

ilk mailiyle devretsin sana yoksa geri çeker paran çöp olur

ilk mailiyle devretsin sana yoksa geri çeker paran çöp olur
İlk mail ile almak istiyorum fakat ilk mail denince mailin içinde oluşturma mesajlarının yüklenen vplerin mail gönderileri olması gerekiyor değilmi.

mail onaysız olsun ve tel no bağlı olsada bişey yapamaz tel no turnuvalara katılmak için var

Sana Çok Net Bir Şey diyim 2. el hesap alma o adam geri çekmek isterse hertürlü çeker istediği kadar ilk maili versin veya mail onaysız olsun hertürlü ceker

Sana Çok Net Bir Şey diyim 2. el hesap alma o adam geri çekmek isterse hertürlü çeker istediği kadar ilk maili versin veya mail onaysız olsun hertürlü ceker
En iyisi hiç bulaşmamak ozaman istediğimiz skinler gelince Vp ile almak daha temiz iş .

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt