Valorant Hesabın Mailini Bulma Methodu (2025 working)

bazen insanlar valoya koydugu sifreleri emailinede koyuyo dene istersen ama ugrastirici

ben buldum diye bisey demedim,sadece konuyu bugun ben attiktan sonra atmis hemen arkadas,ayrica kendinj savunabilir avukati misin
benden çalmış demişsin onun yerine ben paylaştım bunu kaldırın gereksiz diyebilirsin sanki kendine ait gibi konuşmuşsun boş tartışmaya gerek yok

bunu ben atmıştım senden önce zaten,neden tekrar atıyorsun ? attığım mail methodun içinde var
1-hocam aramızda 5 dakikalık bir fark var attığınız konuyu görmedim bile
kanka attigim mail methoda bakin benden calmis zaten eleman bende orda daha detayli sekilde anlattim rahatca random hesap cekersiniz
2-hocam bilinen bir method olduğuunu bilip bilmediğimi söyledim satışını yapanlar vardı method benim değil yani boşuna yükselmene gerek yok
Fosil email bulma method valo cikmadan once lolde ypaiyodk bunu aw
3-hocam bilinen bir method olduğuunu bilip bilmediğimi söyledim satışını yapanlar vardı elimde olduğu için para vermek yerine kullansınlar istedim method benim değil
benden once paylasan biri varsa konuma yazabilir ama cok uyusuyor benim verdigimle o yuzden dedim
4- public olduğu için benzemiş olamazmı :thonkie:
sadece konuyu bugun ben attiktan sonra atmis hemen arkadas,ayrica kendinj savunabilir avukati misin
5-hocam ben discordda gördüm satışını yapanları bende bilgisiz olan var ise para vermek yerine kullansın istedim, konuyu attıktan sonra okul olduğu için DOĞAL olarak kapatıp yattım şuan girme şansım oldu arkadaş benim yerine savunmuş teşekkür ederim onada <3
parayla satan zaten bi aklını sorgulasın bunun paylaşılmadığı forum yok. 1-2 sene önce pub oldu
6- hocam xx tedarik adında discordda bi sunucudaydım valo hesap için girmiştim baktığımda methodun supporttan yapıldığı ve yaklaşık 450 tl ye satıldığını belirtmişler methodu sunucu sahibine ardından konu açıp foruma attım gerçekten bu methodu satmaları saçmalık.

1-hocam aramızda 5 dakikalık bir fark var attığınız konuyu görmedim bile

2-hocam bilinen bir method olduğuunu bilip bilmediğimi söyledim satışını yapanlar vardı method benim değil yani boşuna yükselmene gerek yok

3-hocam bilinen bir method olduğuunu bilip bilmediğimi söyledim satışını yapanlar vardı elimde olduğu için para vermek yerine kullansınlar istedim method benim değil

4- public olduğu için benzemiş olamazmı :thonkie:

5-hocam ben discordda gördüm satışını yapanları bende bilgisiz olan var ise para vermek yerine kullansın istedim, konuyu attıktan sonra okul olduğu için DOĞAL olarak kapatıp yattım şuan girme şansım oldu arkadaş benim yerine savunmuş teşekkür ederim onada <3

6- hocam xx tedarik adında discordda bi sunucudaydım valo hesap için girmiştim baktığımda methodun supporttan yapıldığı ve yaklaşık 450 tl ye satıldığını belirtmişler methodu sunucu sahibine ardından konu açıp foruma attım gerçekten bu methodu satmaları saçmalık.
tamam dostum flood yapma fazla en haklı sensin

Satışını yapanlar kimler bu methodun söylede gidip almayalım

kanka emaile doğru şifreyi girince sanıyor musun ki direkt giriyor özellikle gmailde ip farklı diye onay gidiyor xd

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt