Valorant Hesabın Mailini Bulma Methodu (2025 working)

Öncelikle selamun aleyküm dostlar discordta bunun satışını yapan bazı şahıslar vardı bilinen bi methodmudur bilmiyorum.

9.01.2025 WORKİNG

1- sitesine gidip hesabımızda oturum açmamız gerekli
2- Oturum Açtıktan sonra Herhangi boş bir yere resim olmayan bir kısma yani beyaz kısma sağ tıklayıp İNCELE diyoruz
3- Açılan ekranda CTRL+F yapıp oraya (gmail, hotmail, yahoo, outlook vb.) nekadar mail sağlayıcısı varsa teker teker deniyoruz (ilk gmailden başlarsanız ihtimal artar.)
4- gelen kısımda "xxxxx@sağlayıcı.com" adında hesabınızın mailini almış olacaksınız

Bu method ne işe yarar: Aldığınız random hesapta oturum açabiliyorsunuz ama ayarlara giremiyorsunuz genellikle bazı kişilerin koyduğu şifreler aynıdır ve genellikle çok oynadıkları oyunun mailini kişisel kullandıkları maile atarlar ve şifreleri %60 oranla aynı olur maili öğrendikten sonra deneyip maili alıp ayarlara gidip şifresini değiştirebilirsiniz!

İyi Kullanımlar
Fosil email bulma method valo cikmadan once lolde ypaiyodk bunu aw

çalma kelimesi yanlıs bir şey bilende bilmeyende öğrensin diye paylaşıyor forumda senden öncede paylaşanlar vardı onlar sana çaldı demiyor :thonkie:
benden once paylasan biri varsa konuma yazabilir ama cok uyusuyor benim verdigimle o yuzden dedim

bazen insanlar valoya koydugu sifreleri emailinede koyuyo dene istersen ama ugrastirici
kanki cok güzel anlatıyonda google mailde ip ve cihaz koruması var hiç bir türlü dışardan giremezsin ( kapalı değilse tabi ) bir kişi o maili aktif olarak kullanıyorsa korumanın kapalı olması milyonda bir ihtimal hotmail outlook kullanıyorsa bir ihtimal doğrulama ister onun harıcınde şifresi aynı olsa bile giremezsin senden önce 1 2 kişi denerse o mail spama düşüyor kitleniyor malesef

kanki cok güzel anlatıyonda google mailde ip ve cihaz koruması var hiç bir türlü dışardan giremezsin ( kapalı değilse tabi ) bir kişi o maili aktif olarak kullanıyorsa korumanın kapalı olması milyonda bir ihtimal hotmail outlook kullanıyorsa bir ihtimal doğrulama ister onun harıcınde şifresi aynı olsa bile giremezsin senden önce 1 2 kişi denerse o mail spama düşüyor kitleniyor malesef
bilmiyom valla isteyen denesin ben dedim sadece

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt