Satıyorum Valorant Hardware Color Aimbot 🌟Color Ware Aimbot🌟 💸Low Price For Turkey💸

++up yeni menü ve sistemler ile satışlar aktif

Dexters Laboratory Laughing GIF
Valaha onu bilmem ama bizimkilerle iş yapmıyacaksın ödeme yapmadan önce şakır şakır sorularına cevap verir parayı aldıktan sonra cevaplar kesilir.
Ben adama diyorum ki hilede sorun sıkıntı var mı ban durumu vs. felan yok hile sorunsuz diyor bizde güvenerek alıyoruz.
15-20 dk 'ya eve geçiyorum kurulumu yapacağım diyor sonra ne hikmetse 15-20 dk ya eve gecen adam o süre zarfında tatile gitmiş.
Hadi eyvallah birisini yönlendirdi hileyi başkası kurdu oyuna girdik test sürecinde ateş ederken mermi rakip dışında tüm heryere ateş ediyor sağ clıck yaparken sol clıck dürbün açılıyor hiledeki flick slient sadece menüyü zenginleştirmek için eklemiş göz boyama
Yani anlıyacağın bu tür insanlarla alış veriş yapmayın referansı bol olan daha önce kullanmış kişilere danışın öyle alın.
19 gün bekledim ne sorunu çözdü nede iade yaptı yukardaki arkadaş sormasa yine yazmıyacaktım da onunda parası çöp olmasın.
Ha bu arada "800.00 TL"senide benide zengin etmez ama 800.00 TL 'e kazanmak için her türlü yalana her türlü kılıfı uydurursun
biraz daha rank düşersem benim skin yerine para verecegim mekan

Konunuz websitenizde cheatglobal footeri olmadığı için kapanmıştır. Eklediğiniz zaman konunuzu reportlarsanız tekrardan açılacaktır.

Discord sunucumuzda 1 Haftalık Hardware Aimbot çekilişi mevcuttur. Katılmak isteyenler discord sunucumuza gelebilirler :)

kısa bir vouch bırakmak istedim raspberry aimbotunu aldım ilk deneyimlerim harika çok stabil ve insancıl bi aim kayması var titreme vs yok tavsiye ederim düşünenler için piyasaya göre uygun fiyatlı

kısa bir vouch bırakmak istedim raspberry aimbotunu aldım ilk deneyimlerim harika çok stabil ve insancıl bi aim kayması var titreme vs yok tavsiye ederim düşünenler için piyasaya göre uygun fiyatlı
Teşekkürler hocam güzel yorumunuz için <3

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt