Satıyorum Valorant Hardware Color Aimbot 🌟Color Ware Aimbot🌟 💸Low Price For Turkey💸

IMG_4481.gif
Dexters Laboratory Laughing GIF

Bir immo2'nin 1 ayda hileyle cikilabilecek seviyeyi yücelik-immo olarak görmesi garip
Eğer takımın varsa, veya yoksa bu hile ile çıkılabilir ( Kendi görüşüm ) fakat bu ranka gelmesi için 7/24 pc başında birisi olması lazım bide Sağlam legit oynarsa bence çıkabilir niye çıkmasın ki kos koca 1 ay, 1. Günde hadi 10 maç atsa kazansa bile yeter

Selamlar hocam öncelikle iyi satışlar, çalışma mekanizması nasıl rage ayarları mevcut mu? aim bot stabil çalışıyor mu? slient aim, flick bot, trigger vs özellikler mevcut mu? Var yazıyor ama yine bir sorayım dedim varsa ayarları nasıl rage ve legit ayarları mevcut mu

Selamlar hocam öncelikle iyi satışlar, çalışma mekanizması nasıl rage ayarları mevcut mu? aim bot stabil çalışıyor mu? slient aim, flick bot, trigger vs özellikler mevcut mu? Var yazıyor ama yine bir sorayım dedim varsa ayarları nasıl rage ve legit ayarları mevcut mu
Evet o dediği özellikler mevcut ama hiç biri doğru düzgün çalışmıyor.
Menüden Kafa ayarlı boddy falan atıyor flick silent desen zaten dağa taşa ateş ediyor yani anlıyacağın hiledeki bütün özellikler sorunlu
26.08.2023 'de bu hileyi satın aldım sorunları belirtim düzelmiyecekse paramı iade et dedim "oda tatildeyim pazartesi dönünce tüm sorunlar düzelicek güncelleme getiricem" dedi
15.09.2023 oldu hala sorunları düzeltecek hileyi 10 dk kullabildim anca 19 gündür hileyi düzeltmedi ve hiçbir şekilde para iadesi yapmadı almanı tavsiye etmem.

BUDA KANIT ;
9fwrgig.png

Evet o dediği özellikler mevcut ama hiç biri doğru düzgün çalışmıyor.
Menüden Kafa ayarlı boddy falan atıyor flick silent desen zaten dağa taşa ateş ediyor yani anlıyacağın hiledeki bütün özellikler sorunlu
26.08.2023 'de bu hileyi satın aldım sorunları belirtim düzelmiyecekse paramı iade et dedim "oda tatildeyim pazartesi dönünce tüm sorunlar düzelicek güncelleme getiricem" dedi
15.09.2023 oldu hala sorunları düzeltecek hileyi 10 dk kullabildim anca 19 gündür hileyi düzeltmedi ve hiçbir şekilde para iadesi yapmadı almanı tavsiye etmem.

BUDA KANIT ;
9fwrgig.png
Arkadaş zaten doğru bir karar alıp benim aimbotu'mu satın aldı. Ucuz kurtulmuş :eek:

Arkadaş zaten doğru bir karar alıp benim aimbotu'mu satın aldı. Ucuz kurtulmuş :eek:
Valaha onu bilmem ama bizimkilerle iş yapmıyacaksın ödeme yapmadan önce şakır şakır sorularına cevap verir parayı aldıktan sonra cevaplar kesilir.
Ben adama diyorum ki hilede sorun sıkıntı var mı ban durumu vs. felan yok hile sorunsuz diyor bizde güvenerek alıyoruz.
15-20 dk 'ya eve geçiyorum kurulumu yapacağım diyor sonra ne hikmetse 15-20 dk ya eve gecen adam o süre zarfında tatile gitmiş.
Hadi eyvallah birisini yönlendirdi hileyi başkası kurdu oyuna girdik test sürecinde ateş ederken mermi rakip dışında tüm heryere ateş ediyor sağ clıck yaparken sol clıck dürbün açılıyor hiledeki flick slient sadece menüyü zenginleştirmek için eklemiş göz boyama
Yani anlıyacağın bu tür insanlarla alış veriş yapmayın referansı bol olan daha önce kullanmış kişilere danışın öyle alın.
19 gün bekledim ne sorunu çözdü nede iade yaptı yukardaki arkadaş sormasa yine yazmıyacaktım da onunda parası çöp olmasın.
Ha bu arada "800.00 TL"senide benide zengin etmez ama 800.00 TL 'e kazanmak için her türlü yalana her türlü kılıfı uydurursun

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt