XRiper
Uzman Üye
- Ticaret Puanı: 0 / 0
Ben düşmem ki hile kullanmamo zaman düşüşünü izleyelim şimdi hep beraber
Ben düşmem ki hile kullanmamo zaman düşüşünü izleyelim şimdi hep beraber
Bir immo2'nin 1 ayda hileyle cikilabilecek seviyeyi yücelik-immo olarak görmesi garipBen düşmem ki hile kullanmam
Eğer takımın varsa, veya yoksa bu hile ile çıkılabilir ( Kendi görüşüm ) fakat bu ranka gelmesi için 7/24 pc başında birisi olması lazım bide Sağlam legit oynarsa bence çıkabilir niye çıkmasın ki kos koca 1 ay, 1. Günde hadi 10 maç atsa kazansa bile yeterBir immo2'nin 1 ayda hileyle cikilabilecek seviyeyi yücelik-immo olarak görmesi garip
iyi sattı zaten fantişiİyi satışlar
Evet o dediği özellikler mevcut ama hiç biri doğru düzgün çalışmıyor.Selamlar hocam öncelikle iyi satışlar, çalışma mekanizması nasıl rage ayarları mevcut mu? aim bot stabil çalışıyor mu? slient aim, flick bot, trigger vs özellikler mevcut mu? Var yazıyor ama yine bir sorayım dedim varsa ayarları nasıl rage ve legit ayarları mevcut mu
Arkadaş zaten doğru bir karar alıp benim aimbotu'mu satın aldı. Ucuz kurtulmuşEvet o dediği özellikler mevcut ama hiç biri doğru düzgün çalışmıyor.
Menüden Kafa ayarlı boddy falan atıyor flick silent desen zaten dağa taşa ateş ediyor yani anlıyacağın hiledeki bütün özellikler sorunlu
26.08.2023 'de bu hileyi satın aldım sorunları belirtim düzelmiyecekse paramı iade et dedim "oda tatildeyim pazartesi dönünce tüm sorunlar düzelicek güncelleme getiricem" dedi
15.09.2023 oldu hala sorunları düzeltecek hileyi 10 dk kullabildim anca 19 gündür hileyi düzeltmedi ve hiçbir şekilde para iadesi yapmadı almanı tavsiye etmem.
BUDA KANIT ;
Valaha onu bilmem ama bizimkilerle iş yapmıyacaksın ödeme yapmadan önce şakır şakır sorularına cevap verir parayı aldıktan sonra cevaplar kesilir.Arkadaş zaten doğru bir karar alıp benim aimbotu'mu satın aldı. Ucuz kurtulmuş