aga sanallaştırma aktif secureboot kapalı defender kapalı ama defenderi kapatın hatası alıyorumLütfen hwid banı olan arkadaşlar ilk maçta ban yedim diye ağlamasın.
Defender control ile tamamen devre dışı bırakınca, bilgisayarını yeniden başlatıp tekrar dene çözülecektir.aga sanallaştırma aktif secureboot kapalı defender kapalı ama defenderi kapatın hatası alıyorum
baskan 9 mac temız gıttı hwıd ban olmamasına ragmen ban geldiDefender control ile tamamen devre dışı bırakınca, bilgisayarını yeniden başlatıp tekrar dene çözülecektir.
duzeltme: kodlarin paste oldugu belli. kendisine ait deyilneden mutex açıyor ve oluşturuyorsun
hocam konu ile alakasız ama hesabı neden yeni açtınızduzeltme: kodlarin paste oldugu belli. kendisine ait deyil
Yaptım olmadı sanırım win 11 kullandığımdan dolayı yine de emeklerine sağlık.Defender control ile tamamen devre dışı bırakınca, bilgisayarını yeniden başlatıp tekrar dene çözülecektir.
bütün sırrı bozdun am1n evladı şimdi siktir git ruh sağlığından randevu al bide yeni hesap açmışduzeltme: kodlarin paste oldugu belli. kendisine ait deyil