skin için hangi injector kullanıoz knk nasıl aktif ediyoruzSkinChanger tehlikeli değil mi? ve skinleri tek biz mi görüyoruz genel olarak herkese gözüküyor mu?
skin için hangi injector kullanıoz knk nasıl aktif ediyoruzSkinChanger tehlikeli değil mi? ve skinleri tek biz mi görüyoruz genel olarak herkese gözüküyor mu?
kanka ztn bunu kullandığın an her türlü ban yicen niye tehlikelimi diye soruyorsunSkinChanger tehlikeli değil mi? ve skinleri tek biz mi görüyoruz genel olarak herkese gözüküyor mu?
seçilmiyorki hepsi kilitli kanka konuyu okudum zatenUnlock Skins otomatik aktif olur. Skinlerinizi seçip oyun içinde F2 ye basarak uygulayabilirsiniz. Konuyu okuyupta yorum atın.
Kaliteli bi hooklaeı olduğunu düşünmüyorum ya code cave yada shadow vmt onun içinde kulandıkları injector fark ediyo yani evet banlanırsınSkinChanger tehlikeli değil mi? ve skinleri tek biz mi görüyoruz genel olarak herkese gözüküyor mu?
skini nasıl aktif ediyoruz kilitli bende seçilmiyorHiç süphem yoki orjinalide size delayed bandan başka birşey yaşatmaz, dll i bu kadar kolay exportlandıysa bunu siglayıp flagelemkte bir o kadar kolaydır, postlanan drivera baktım function hook zaten anlıyacağınız bu hile düzgün bişey olsaydı şu an bu post açık olmazdı
Kaliteli bi hooklaeı olduğunu düşünmüyorum ya code cave yada shadow vmt onun içinde kulandıkları injector fark ediyo yani evet banlanırsın
Bilmiyorum ben incelemedim bu şeyiskini nasıl aktif ediyoruz kilitli bende seçilmiyor
Thanks Man"Driver loading" den sonra kapanma sorunu çözüldü, dosya güncellendi.
ADAM CRACKLEDİGİ HİLEYİ FİXLİYOR AMINA KOYAYIM A<SKDJOPQWODJPWQOPJWQODJOPJQWD"Driver loading" den sonra kapanma sorunu çözüldü, dosya güncellendi.