Çalışmıyor Valorant Ham Mafia Crâcked (Esp+Aim+SkinChanger)

Hiç süphem yoki orjinalide size delayed bandan başka birşey yaşatmaz, dll i bu kadar kolay exportlandıysa bunu siglayıp flagelemkte bir o kadar kolaydır, postlanan drivera baktım function hook zaten anlıyacağınız bu hile düzgün bişey olsaydı şu an bu post açık olmazdı

SkinChanger tehlikeli değil mi? ve skinleri tek biz mi görüyoruz genel olarak herkese gözüküyor mu?​

Kaliteli bi hooklaeı olduğunu düşünmüyorum ya code cave yada shadow vmt onun içinde kulandıkları injector fark ediyo yani evet banlanırsın

Hiç süphem yoki orjinalide size delayed bandan başka birşey yaşatmaz, dll i bu kadar kolay exportlandıysa bunu siglayıp flagelemkte bir o kadar kolaydır, postlanan drivera baktım function hook zaten anlıyacağınız bu hile düzgün bişey olsaydı şu an bu post açık olmazdı

Kaliteli bi hooklaeı olduğunu düşünmüyorum ya code cave yada shadow vmt onun içinde kulandıkları injector fark ediyo yani evet banlanırsın
skini nasıl aktif ediyoruz kilitli bende seçilmiyor

skini nasıl aktif ediyoruz kilitli bende seçilmiyor
Bilmiyorum ben incelemedim bu şeyi
@shqtz sanada tavsiyem seni tanımıyorum ama şunu söyleyebilirim ben az baktım bu şey satılmaya değer birşey değil, kodunu görmediğin emin olmadığın şeyi vatan savunur gibi savunma, böyle kendini rezil ediyosun

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt