Ne çöp knk ücretsiz başka aim göster neden çöp möp diyip kötülüyorsunuz anlamıyorum mq
Haylen Çalışıyor Kasmadan Pek Belli Olmasada İlk Paylaştığım Gibi
hile senin degil nasıl güncellicenki ? güldürdün beni helal olsuneve dönünce deniyip bu yazımı güncelliyicem
Ağzımı bozucağım artık yeter beh sen körsen ben napıyımhile senin degil nasıl güncellicenki ? güldürdün beni helal olsun
Aylar önce fix v.b yemedi bende hayla çalışıyor ve kaç kişide çalıştı paylaştığımdan beri ss dahi atabilirim sana boş yapma -2 iqtrigger çalışır sadece bu hile fix yedi aylar önce videoda kendin götürüon bari milleti yeme 2 iq
Kendim Götürmüyorum. Coloraim başka bir Forumda Paylaşıldığını Da Biliyorum Aimbot Halen Çalışıyor. Eğer fix yedi ise discorddan Hilenin konusunu at bakıyımElinle kafaya götürüyorsun? aimbot denilen şey bunun çok daha ötesini yapar, program sana ait değil farklı bir forumda çok daha önceden 3 farklı kişi tarafından habire güncellenerek paylaşılmış defalarca.
Aynısının 3 farklı güncellenmiş halini indirdim bütün konu sahipleri aimbot'un fixlendiğini sadece triggerbotun çalıştığını söylüyor.
he tamam inandık çalışıyoAylar önce fix v.b yemedi bende hayla çalışıyor ve kaç kişide çalıştı paylaştığhe taımdan beri ss dahi atabilirim sana boş yapma -2 iq