Valorant Güncel Aimbot,Triggerbot Hilesi 2020

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aim bot çalışmıyor. trigger çalışıyor ama saçma çalışıyor. 1 kere sıkıp bırakıyor

Hayla Diyorum Çoğu Kişide Çalışıyor Çalışmayan Kişilerde İse Dpi İle Alakalı Olduğunu Düşünüyorum Çalışan Zaten Birdaha Gelipte Çalışıyor Yazmıyor Çalışmayan İse Hemen Gelip Kötülüyor

Sizi yiyor çok kastığı için aimi kendi kaydırıyor TRİGGER BOT CALISIYOR Bİ tek aimbot hayal sadece bu arada trojan var hilede 50 tane

Sizi yiyor çok kastığı için aimi kendi kaydırıyor TRİGGER BOT CALISIYOR Bİ tek aimbot hayal sadece bu arada trojan var hilede 50 tane
50 tane trojan var önemli olan zararlı olmaması cheatglobal yetkilileri bakmadanmı verdi çalışıyor tagını ? Aim şuanda çalışıyor dün güncelleme sonrası denedim.

Son düzenleme:
boş içerik milletle sidik yarıştıracağına yardımcı olmaya çalışsan kimse kötülemez
external aimbotun dpi ile alakası olmaz boş bahaneler üretmekten vazgeç
50 tane trojen var ama zararsızmış :) sikimin kahyası

3. parti yazılım ne beklirosun cok merak etiroum

yok beyler çalışmıyor aimbot falan hikaye açılıyor hile ama salak saçma sıkıyor aim almıyor kafaya falan yani bomboş indirmeyin bile

yok beyler çalışmıyor aimbot falan hikaye açılıyor hile ama salak saçma sıkıyor aim almıyor kafaya falan yani bomboş indirmeyin bile
Aim kafaya almıyor demişsin ama çalışıyor fovları 350 yap speed ini 0.20 veya 0.30 yap şuan sana bunu söylememem dahi lazımdı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt