ne kadar toxic siniz bi videodan neler çıkartınız daha önce forumda gördüğünüz herkes vexternal pasterlarıydı diye bendemi öyle olcam?ne bekliyordun knk 2 güne fix yiyecek paste hileye auth yazacak akıl varmı bunlarda
ne kadar toxic siniz bi videodan neler çıkartınız daha önce forumda gördüğünüz herkes vexternal pasterlarıydı diye bendemi öyle olcam?ne bekliyordun knk 2 güne fix yiyecek paste hileye auth yazacak akıl varmı bunlarda
Menüyü görene kadar hayırdı fakat gördükden sonra evet.ne kadar toxic siniz bi videodan neler çıkartınız daha önce forumda gördüğünüz herkes vexternal pasterlarıydı diye bendemi öyle olcam?
knk toxic değiliz aimbotun rezalet olması bizim sucumuzmu biz şimdi bunu görmezden gelsek sen daha kötüsünü yapsan onadamı tamam dicez adam para veriyor en iyisini almak ister toxiclikle falan alakası yok senin hatanı az mizahi dille söylüyoruz bunu çekemiyorsan satış yapmıcaksın knkne kadar toxic siniz bi videodan neler çıkartınız daha önce forumda gördüğünüz herkes vexternal pasterlarıydı diye bendemi öyle olcam?
Adamlar en azından düzgün hile yapıyorlardı eğer gercekten bu işle alakan olsa o auth u kullanmazdın dostumne kadar toxic siniz bi videodan neler çıkartınız daha önce forumda gördüğünüz herkes vexternal pasterlarıydı diye bendemi öyle olcam?
menü biraz kotu ve sade acele relase ettim ya daha iyisin yapcam yada c# to c++ host kulanarak c# menu yapcamİmgui deki text e bittim zaten
Relase hmm nerenin dili bumenü biraz kotu ve sade acele relase ettim ya daha iyisin yapcam yada c# to c++ host kulanarak c# menu yapcam
s.çtın batırma kanka sus artık biraz uğraş vereydin bari hileye alan kişilerinde kafasına yazık para yedirmeyi çok seviyorlar çoluk çocuğa demek kine kadar toxic siniz bi videodan neler çıkartınız daha önce forumda gördüğünüz herkes vexternal pasterlarıydı diye bendemi öyle olcam?